aplikace explorer.exe
- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
aplikace explorer.exe
Zdravím. Mám problém, když otevřu HDD tedy C: disk tak se mi zobrazí složky jako Program files, Windows atd. a tak po 5sec. naskočí hláška: V aplikaci explorer.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. A když to udělám, tak mě to vyhodí zase na plochu, takže nemůžu se dostat do složek, kde mám naistalované programy
Mám os XP Sp2 ,explorer 7.Internet funguje normálně. Pokud mi doporučíte přeistalovat prohlížeč, popište mi prosím postup, jelokož v "přidat nebo odebrat programy" tuto položku nemám. Díky za případné rady

explorer není totožný s prohlížečem internet-explorerem.
explorer.exe = průzkumník, na něm je postaveno základní zobrazování souborů, včetně funkční plochy, systraye, tlačítka Start, spouštěcích panelů (např. snadné spuštění nebo přepínání jazyků)…
(Oproti tomu internet-explorer je program iexplore.exe)
Což jsem ti ale neporadil ;-(
explorer.exe = průzkumník, na něm je postaveno základní zobrazování souborů, včetně funkční plochy, systraye, tlačítka Start, spouštěcích panelů (např. snadné spuštění nebo přepínání jazyků)…
(Oproti tomu internet-explorer je program iexplore.exe)
Což jsem ti ale neporadil ;-(
- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- mechaniček
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Joj ve videu? Je pravda, že když jsem změnil to zobrazení složek, tak to přestalo hlásit chybu. Jakmile to zobrazení složek přepnu na MINIATURY tak to zase dělá. Řešit to ale nebudu, jelikož tento tip zobrazení nepoužívám.X píše:Ten problém je v nějakém videu, které ty při náhledu shazuje Explorer.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4539
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4279
-