Avg mi hlási virus ikonu serious sam 2.
Avg mi hlási virus ikonu serious sam 2.
Ahojte mám avg internet security 2015 a keď som spustil hru serious sam 2 tak mi hlasilo virus a ďalej píta reštart.Rád by som to dal ignorovať alebo vrátiť speť no žiadnu takú možnosť nedáva.Poradte prosím ako mám nastaviť hlásenie tak aby mi to dalo výber možností napr.zmazať,do karantény,obnoviť,neviem to nejako nájsť....ďakujem
Re: Avg mi hlási virus ikonu serious sam 2.
Nejedná se s největší pravděpodobností o ikonu, ale crack. Pokud budeš ignorovat hrozbu, mohou se všechna důležitá data na tvém počítači právě tímto virem zakryptovat. Navíc tu na fóru se tímto nezabýváme, poraď se tam, kde jsi to stáhl ...
...nie je to žiaden crack,mám to na cd originál,volá sa to serious sam Zlatá edice...kolecie klasiky je tam serious sam :the first encounter a Serious sam:the second encounter...tohoto mi detekuje ako virus,len by som potreboval poradiť ako to v avg nastaviť ako falošný poplach alebo ignorovať,len vyskakovacie okničko mi takéto možnosti nedáva,hneď píta reštrt aby ho mohlo avg zmazať...
Tak i na originálech mohou být viry. Zkus se poradit s podporou AVG.
...ne vieš poradiť ako nastaviť okničko od avg aby dalo viac možnosti a nie hneď mazalo..?
Bývá to v rozšířeném (expertním módu) nastavení ...
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”