Zdravím,
mám problém s mým notebookem HP.
Notebook je příšerně zasekaný, ani nevím, kdy to začlo, ale už mě to začínalo štvát, tak jsem zálohoval data a přeinstaloval Windows.
Nainstaloval jsem tam Windows 7 Home Premium 64bit a ovladače ze stránek výrobce (grafika, zvuk, wifi apod.)
Po přeinstalování Windowsu problém se sekáním přetrvává.
Seká se to i když jen tak procházím soubory a hlavně, když jsem na internetu.
Používám Mozillu Firefox (dělá to i ve všech jiných prohlížečích) a seká se mi absolutně všechno, jak píšu, tak to píše opožděně, zamrzá to apod., zajímavé je, že filmy přes prohlížeč fungují normálně, ty se ani neseknou.
Stejně tak hry, hraju sice starší hry, ale ani tam není žádné sekání.
Nedá se s tím Notebookem vůbec pracovat, abych se vůbec někam dostal, například na facebook, tak to neustále zamrzá nebo nereaguje a když už se tam dostanu, tak když sjedu na stránce kousek níže, zasekne se to a musím čekat několik sekund, než se to odsekne a můžu jet zase o kousek dolů.
Nevím, čím by to mohlo být, chlazení jsem vyčisistil (rozebral notebook, vytáhl chlazení a vyčistil, pastu jsem nechával původní).
Zde příkládám screen teplot, ale v přehřívání bych problém nehledal.
Paměť RAM (mám obsazen jen jeden slot) je v pořádku, v druhém notebooku funguje bez problému.
Ještě mě napadlo, že by mohl být na vině HDD, jelikož vypadá, že už má něco za sebou.
Nevím, ale myslím si, že ještě není v tak kritickém stavu, aby se kvůli toho sekal prohlížeč, když filmy a hry jdou bez problému.
HW parametry notebooku:
4GB RAM
CPU - AMD E-300 APU 1.30GHz ( dvoujádrový )
GPU - AMD Radeon HD 6310
Myslím si, že takový HW je na to, aby na tom šel prohlížeč plynule, zcela dostačující.
Kde by jste hledali problém Vy, nebo je to opravdu ten HDD?
Děkuji.
Nehorázně zasekaný NTB i po přeinstalaci W7.
Re: Nehorázně zasekaný NTB i po přeinstalaci W7.
Podle me je problem v tom disku.
Staci chyba na jedinem nevhodnem miste a OS je z toho mimo, protoze se neustale snazi nacitat data z toho chybneho mista.
Staci chyba na jedinem nevhodnem miste a OS je z toho mimo, protoze se neustale snazi nacitat data z toho chybneho mista.