Nové komponenty do počítače
Re: Nové komponenty do počítače
Děkuji. Takže když koupím ten procesor + tedy tu grafickou kartu tak bych měl GTA V zvládnout? A jakou g.kartu by jste mi do toho mého počítače doporučil? (a podle čeho hledat nějakou tu bazarovku, na co se dívat..) Do těch 2k ? A utáhne to vše zdroj a nebude problém s základovkou? Děkuji.
Ale co máš teda za zdroj ? bud jsem to přehlédl nebo si to nenapsal. Z nějakých screenu s diagnostického softwaru se to nedočtu, musíš sundat bočnici a podívat se.
ENERGYKNIGHT MODEL : SS-400ET ACTIVE PFC T3 200-240V - 3.5A 50/50hz
PC 007
HI-POT & Grounding OK
Jen ten název je podezřele zastaralý.
PC 007
HI-POT & Grounding OK
Jen ten název je podezřele zastaralý.

Ty zdroje produkuje Seasonic takže by kvalita nebusela být špatná. Má nějakou certifikaci 80plus(bronze) apod.? Jak je starý ?
Podívej se třeba po gtx 650 gtx 560 gtx 550 gtx 460 starší řady než 4. bych nebral nepodporují dx 11.
radeon modely napsal Marfy
Když něco vybereš tak se raději napiš co si vybral
Podívej se třeba po gtx 650 gtx 560 gtx 550 gtx 460 starší řady než 4. bych nebral nepodporují dx 11.
radeon modely napsal Marfy
Když něco vybereš tak se raději napiš co si vybral
Mohl bych tam dosadit a jestli by vše šlapalo jak mělo - MSI GTX 570 Twin Fronz III 1,2Gb nebo radeon hd 6670 2gb ddr nebo Gigabyte - Ati - Radeon - HD 5670?
a procesor - AMD Athlon II x4 640
a procesor - AMD Athlon II x4 640
Procesor potřebuješ Intel, gtx 570 má moc velkou spotřebu zdroj to neutáhne. Ta hd 6670 stojí kolik ? Zdá se mi slabá jestli chceš Radeony tak se dívej na karty jako HD 5770, 6770, 6750, 7750, 7770
Dívej se po procesorech Intel Core 2 Quad tady máš stánku kde zkontroluješ kompatibilitu cpu http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=2993#dl
Dívej se po procesorech Intel Core 2 Quad tady máš stánku kde zkontroluješ kompatibilitu cpu http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=2993#dl
Vše co jsem vypsal stojí 1000kč/ks +- stovka. Je to v pořádku cena? Tu HD 5670 bych měl skoro novou.
Jinak já se moc nedívám jestli to je radeon, nebo nvidia.. Spíš podle parametrů té grafiky a ceny (+ si jí vždy hodím do YT např. Radeon HD 5670 GTA V" a vyjede mi tucet videí kde tu danou grafiku testují.
Jinak já se moc nedívám jestli to je radeon, nebo nvidia.. Spíš podle parametrů té grafiky a ceny (+ si jí vždy hodím do YT např. Radeon HD 5670 GTA V" a vyjede mi tucet videí kde tu danou grafiku testují.
V jakém rozlišení chceš hrát ? Na full HD je ta karta slabá, je o chlup výkonnější než 9600 GT co jsem kdysi měl a po přechodu na full hd pro mě na ní byla většina aaa her po roce 2012 nehratelná. Tisíc korun za ní není moc dobrá cena, spíš tak 500.
Vše jsem vždy hrál na 1024x768 a už jsem zvyklý a nebudu asi nějakou dobu ještě měnit.
Dívám se po bazoši, sbazaru, avizu a většinou jsou ty 1GB+ v takové cenové relaci..
Celkově nejsem náročný, jen požaduji ať se mi daná hra na nizké detaily neseká a mohu si v klidu zahrát na dobrých 30-40+fps
Dívám se po bazoši, sbazaru, avizu a většinou jsou ty 1GB+ v takové cenové relaci..
Celkově nejsem náročný, jen požaduji ať se mi daná hra na nizké detaily neseká a mohu si v klidu zahrát na dobrých 30-40+fps
Podle velikosti paměti bych nevybíral. Když tak si nějaké grafiky porovnej v www.game-debate.com parametry jsou většinou věrohodné je tam napsaný i doporučený výkon zdroje jestli má daná grafika doporučený výkon zdroj 450 W a méně tak to zdroj nějak dá.
O výkonu spíše rozhoduje počet a výkon mikroprocesorů.
O výkonu spíše rozhoduje počet a výkon mikroprocesorů.
Aha, děkuji.. Takže ještě mám počkat na jiné bazarové grafiky? Žádná z těch není v té cenové relaci OK?
Ještě jsem si našel úplně novou základní desku + procák za 2000kč - asrock na ramky DDR3 AM1B-M a procák AMD athlon quad core 5350.
Ještě jsem si našel úplně novou základní desku + procák za 2000kč - asrock na ramky DDR3 AM1B-M a procák AMD athlon quad core 5350.
jaký máš teda rozpočet 1000 na grafiku a 1000 na procesor ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 5724
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
17 srp 2025 22:38