Zdravím.
Otec si postěžoval, že se přehřívá a hlučí notebook (starý notebook, neudržovaný a ti, co ho používají jsou rádi, když přijdou na to, jak si prohlídnout emaily). Pověřil mě tím, ať mu koupím čistící sprej, ať může notebook rozebrat a pročistit, a proto chci radu ohledně těchto přípravků.
Našla jsem přípravek "CLEAN IT Univerzální antistatická čistící pěna 400ml", přijde mi, že by mohl odpovídat jeho požadavkům, ale vůbec se v tom nevyznám.
Díky.
Možnosti čištění notebooku
Re: Možnosti čištění notebooku
Antistaticka cistici pena neni stlaceny vzduch ve spreji.
Neni to pripravek, je to skutecne stlaceny plyn (smes vzduchu s propanem), cisti to notebok prave tim tlakem plynu, kdy zevntr vyfouka necistoty.
Cistici pena je napr. na vycisteni povrchu notebooku, klavesnice nebo mysi.
Neni to pripravek, je to skutecne stlaceny plyn (smes vzduchu s propanem), cisti to notebok prave tim tlakem plynu, kdy zevntr vyfouka necistoty.
Cistici pena je napr. na vycisteni povrchu notebooku, klavesnice nebo mysi.
Já netvrdím, že je to stlačený vzduch. Můj otec o tom sám taky nic neví a prostě chtěl nějaký sprej čistič, tak zjišťuju možnosti, co pořídit, aby se to dalo na vnitřek notebook použít.
Hlavně si potřebuju ověřit, že se ta antistatická pěna dá používat na vnitřek notebooku.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Neda!!!
Tedy da, ale jen jednou.
Tedy da, ale jen jednou.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Použij toto: Clean IT stlačený plyn
A rozebraný notebook tím pročisti. Bez rozebrání se to dá taky dobře popužít ale nedocílíš ideálního výsledku.... nebo ti stačí o ibyčejný stlačený vzduch z kompresosru, ale nepřikládej ho moc blízko, aby se neulomila nějaká součástka z desky.
A rozebraný notebook tím pročisti. Bez rozebrání se to dá taky dobře popužít ale nedocílíš ideálního výsledku.... nebo ti stačí o ibyčejný stlačený vzduch z kompresosru, ale nepřikládej ho moc blízko, aby se neulomila nějaká součástka z desky.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
však to teď petr napsal a dokonce ti vysvětlil, co si koupit... četla jsi jeho příspěvek vůbec?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Největší péči je potřeba věnovat vyčištění ventilátoru a všech cest kudy dovnitř i ven proudí vzduch, včetně vrtule a chladičů. Tam bývají nejvěžší nečistoty (někdy i mastnoty) které nejvíce způsobuji přehřívání.
Hele klid, všechno jsem si přečetla, ale to, že je to tam napsané teď, neznamená, že to tam bylo po zveřejnění.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3036
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 čer 2025 08:12
-
- 12
- 5097
-
od Arnold91
26 bře 2025 20:33
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2820
-
od Faster1
23 úno 2025 19:49
-
-
- 3
- 2239
-
od Villentretenmerth