Co je vlastně legální?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Magnat
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 16 led 2008 21:45

Hlavne kdyz ti politika distribucnich spolecnosti neda na vyber.Treba me jiz nekolikrat zminovane serialy.Mnohe se tu nevysilaji(a v nejblizsi dobe ani nebudou),takze ti nezbyde nez si je poridt v zahranici(no ot neni ale nijak lehke,hlavne u serialu a kazdopadne nemaji ceskou podporu a ja zas tak dobre anglicky neumim) nebo je sledovat(vetsinou opet v anlglictine) na satelitnim vysilani,coz uz je prijatelnejsi(ale i tak si to pak nahrajes a vypalis a to muzes a nebo si to radsi stahnes rovnou ripnute kvuli titulkam,moc na vyber nemame ze?).Kazdopadne na nasem trhu si nemuzes poridit jeden televizni kanal an satelitu,ale rovnou cely VYHODNY balik,coz mi je na ***.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 21 led 2008 12:09

Politici PODPORUJÍ SDÍLENÍ filmů http://filmpub.atlas.cz/aktuality/14851 ... filmu.aspx

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 21 led 2008 12:21

Jediný co z toho článku podporuju je lisovaný nosič s jakýmkoliv dílem za rozumnou cenu dostupnou i pro spodních 5 milionu obyvatel. Jinak je to zas celé volební trik to se jim to mluví když se svými platy zapadly do horních 10-ti tisíc. Já bych to četl asi takto: Já člen europarlamenu krást nemusím do ostatních je mi hov.. ale potřebuju proboha voliče co kdybych začít krást musel kdyby mě nezvolili měl bych proboha žlab stejně vysoko jako ti co na mě dřou.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 led 2008 16:24

Zlegalizujte sdílení a máte po problému, radí Švédové http://www.cdr.cz/a/23393

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 23 led 2008 06:06

Moc hezká i když si myslím, že lehce populistická myšlenka k zajištění voličských hlasů. Ale to je jiná pohádka :wink: Každopádně až do doby, než podobně začnou přemýšlet politici celého světa a přijmou patřičné zákony, se musíme smířit s realitou, jaká je.

(Proč politici celého světa? Nikdo si snad nemyslí, že by kupříkladu Amerika, nechala bez ekonomických sankcí, kdyby kupříkladu Česko, nechalo zadarmo stahovat její produkty)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

foxy_whiteFox
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod foxy_whiteFox » 23 led 2008 07:29

Myšlenka je to samozřejmě naivní...

Warner Bros. Pictures představuje nový film s Willem Smithem já, legenda. Volně ke stažení zde: http://------------------ :D :D :D
Naposledy upravil(a) foxy_whiteFox dne 23 led 2008 07:43, celkem upraveno 1 x.

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 23 led 2008 07:39

spíš to vidím tak že se budou rozvíjet dva modely.
hudební - který už načli třeb Radiohead - každý si může legálně stáhnout jejich album a poslat peníze pokud chce a kolik chce
filmy a SW - to nejspíše bude probíhat tak že s rozvojem pokročilejších technologií pro domácí připojení k Internetu (jak třeba korea a její VDSL 100Mbit nebo slovensko a Orange FTTH optika) se bude platit za to že si uživatel spustí aplikaci přímo ze serveru výrobce SW nebo filmu za předem dohodnutou cenu(ať už za spuštění nebo paušálně)
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 24 led 2008 17:07

IFPI digitální totalitu neprotlačila (zatím) http://www.cdr.cz/a/23419

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 30 led 2008 00:54

LHALI JSME – říkají bojovníci proti PIRÁTSTVÍ! http://filmpub.atlas.cz/aktuality/14942 ... tstvi.aspx

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 30 led 2008 06:32

Opět USA... Buď žijež někde jinde, než my, nebo jsi úplně někde jinde... :idea:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 30 led 2008 17:08

A kdo jiný asi tlačí na celý svět v této otázce než zrovna USA?

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 30 led 2008 19:09

ještě k tý legalizaci.ono by to byla spíš odkriminalizace.pochybuju že by nějak výrazně narostl počet sosačů

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”