Dobrý den
Potřebuju obrovskou pomoc jelikož jsem si asi smazal svůj google acc.
Šel sem do nastavení kde je kolonka lidé: A účty které jsou připojení na google. Jelikož jsem debil a neveděl jsem to tak jsem tam měl jediný učet kteýr měl ale plno divných znaků jako např. "/*/*-/9/*/csvdgbaf*/*" prostě naprostá hatmatilka tak jsem to smazal že to je nějaký starý email co jsem si už smazal.
Ale ejhle všechny moje záložky jsou fuč, google napsal že přestap pracovat a už nic nebylo tak jak je, google je jako nový. Když se přihlásím na každý učet emailový co jsem používal a používám tak se mi to stále neobnovuje. A potřebuju pomoct zda někdo něco takového zažil nebo ví jak opravit.
Asi se snažím zjisti co jsem to měl za email či přihlašovací údaje kter mi vrátí moje záložky.
Prosím vás o pomoct jelikož jsem již velmi zoufalý a nevím co si počít.
(Když zadám adresu totožnou s YouTube učtem který jsem si 100% jistý že sem měl stejný jako u mého google tak mě to pustí dál ale web nemá stejný motiv jaký měl, a záložky jsou staré asi 4-5 let co si pamatuji)
Google acc. podivné znaky
Re: Google acc. podivné znaky
Záložky byly asi narodil od ostatních věci přidružené k tomu druhému účtu. Nejde to smazání ještě vrátit?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4040
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 1878
-
od zeus
09 čer 2025 22:08
-
-
- 1
- 3095
-
od TechShowGamer