Nastal úplně jiný problém. Osadil jsem to dle
manuálu, zapnul jsem komp a nic. Píplo to, naběhla uvítací obrazovka, na ní volba tlačítka Del pro BIOS setup a tlačítka TAB pro čertvíco - asi pokračování. V každém případě to tady zamrzlo. Po restartu a mačkání Del nebo Tab (bylo úplně jedno které a kdy) naběhla normálně obrazovka konfigurace - Procesor 2,66, paměti - 448 + 64 MB Shared Memory(zapojení A1B1), USB device - 1 Mouse. Potom autodetekce disků a mechanik - vše správně pojmenované, velikosti, UDMA....vše jak má být.
Potom naběhne řádek
" Autodetecting USB mass storage devices... "
" 00 USB mass storage devices found and configurated"
Tady se to sekne a na nic to nereaguje.
Nevyčteš prosím něco z toho manuálu?
Ještě něco - disketovka ani neblikne, ani nezachrochtá i když jsem zkouše vyměnit kably - otočit se nedají, protože mají zaslepené dírky, takže musí být dobře dané.
Ještě si říkám, jestli nemám špatně dané ty konektorky na system panelu(str.53 manuálu). Ty malé šipečky na konektorech značí co? Abych je neměl vzhůru nohama!

Čím se mám řídit při jejich zapojování?
Dále mám zapojených všech 24 pinů v Powerkonektoru(str.49) - neměl bych ty 4 horní vypojit, pokud budu zatím používat jen integrovanou grafiku? Právě o tom je nějaká věta nad obrázkem zapojení toho konektoru.