Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli existuje způsob, jak zapojit USB sluchatka napr do jacku na mobilu? Nejaky "vynalez" menici sigal...
prosim nepiste sem veci typu: "Taky chci krabicku, co dela z vody pivo!"
Dík
N.
USB 》3,5 jack
Re: USB 》3,5 jack
Já chci krabičku co dělá z piva vodu
Pivo totiž nesnáším (brrr, hořké), přestal jsem ho pít ve 13 ...
Zkus prolézt e-shopy a prohledávače e-shopů: Heuréka, Conrad, CZC, Alza ... a také kamenné klasické elektroobchody, k dostání je ledacos, nedávno jsem třeba v jednom elektru narazil na měnič signálu (asi bluetooth) do věže či autorádia. Ale stejně nejlepší je bluetooth sluchátko, žádná otrava s kabely, jak tak sleduji lidi na ulici, ty se na těch kabelech snad jednou oběsí, pokud je předtím nesejme auto ...

Zkus prolézt e-shopy a prohledávače e-shopů: Heuréka, Conrad, CZC, Alza ... a také kamenné klasické elektroobchody, k dostání je ledacos, nedávno jsem třeba v jednom elektru narazil na měnič signálu (asi bluetooth) do věže či autorádia. Ale stejně nejlepší je bluetooth sluchátko, žádná otrava s kabely, jak tak sleduji lidi na ulici, ty se na těch kabelech snad jednou oběsí, pokud je předtím nesejme auto ...

Dik
Tak Heuréka prohledá spousty obchodů najednou a Conrad má všelijaké zajímavosti, které jinde nenajdeš, ale je pravda, že si připlatíš ... Možná jsem to v Conradu viděl (nebo jinde?).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2129
-
od pidlo