Zvukovka Creative sound blaster audigy FX Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Zvukovka Creative sound blaster audigy FX

Příspěvekod Zeppelin » 08 led 2016 11:55

Ahoj, chtěl bych si koupit zvukovku Creative sound blaster audigy FX. Zajímá mě, pokud jí někdo máte, jestli lze připojit místo 5.1 soustavy pouze stereo, ale 2x. Jde mi o to připojit sluchátka + zesilovač na repro = oboje na zadní panel... ale front/headphone konektor je tam jen jeden. U integrovaných zvukovek Realtek jde nastavit co na jakém konektoru "chcete". Díky moc.
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W

Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky

Reklama
Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Zvukovka Creative sound blaster audigy FX

Příspěvekod Zeppelin » 15 led 2016 19:05

Ahoj, opravdu nikdo nemáte zvukovku Creative? Myslím, že nezáleží na konkrétním modelu.
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W

HiJackThis

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 15 led 2016 19:39

Ale jo.Já jí třeba mám,ale to co chceš koupit tak by mě zajímalo co tě k tomu vede?V téhle cenové relaci tahle zvukovka oproti tvé co máš na základní desce umí maximálně místo klasických 16bit tak 24.Což by se tě maximálně týkalo jestli posloucháš DVD-A.

http://cs.creative.com/p/sound-blaster/ ... -audigy-fx

Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Zeppelin » 16 led 2016 19:10

No všude se píše, že zvuk je lepší než z integrovaných, navíc z těch občas leze trošku ruchu (když má být ticho, tak není). Takže jsem myslel, že rozdíl poznám.

HiJackThis

x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod x-rated » 16 led 2016 19:20

zvuk z creative zvukovky je mnohonásobně lepší než z integrovaný, ale když už něco kupovat, tak http://zvukove-karty.heureka.cz/creativ ... blaster-z/
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 16 led 2016 19:32

Zeppelin píše:No všude se píše, že zvuk je lepší než z integrovaných, navíc z těch občas leze trošku ruchu (když má být ticho, tak není). Takže jsem myslel, že rozdíl poznám.

Tak to máš naprostou pravdu,ale vybral jsi si nejzákladnější model,který je řádně osekaný a i já na zvukovce osm let staré a o tři stovky dražší mám funkce o kterých se téhle kartě může jen zdát.A jak jsem už psal-jediné co tahle karta umí tak je 24bit+3D pomocí crystalizeru a to sw převod sterea na 5.1 a jedna funkce s mikrofonem.Z odkazu co jsem dal tak si udělej porovnání mezi kartama.

Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Zvukovka Creative sound blaster audigy FX  Vyřešeno

Příspěvekod Zeppelin » 17 led 2016 09:42

A co tahle? Tu co posílal "x-rated" mi příjde, že platíš za design :-)

HiJackThis

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”