Zvukovka Creative sound blaster audigy FX Vyřešeno
Zvukovka Creative sound blaster audigy FX
Ahoj, chtěl bych si koupit zvukovku Creative sound blaster audigy FX. Zajímá mě, pokud jí někdo máte, jestli lze připojit místo 5.1 soustavy pouze stereo, ale 2x. Jde mi o to připojit sluchátka + zesilovač na repro = oboje na zadní panel... ale front/headphone konektor je tam jen jeden. U integrovaných zvukovek Realtek jde nastavit co na jakém konektoru "chcete". Díky moc.
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
Re: Zvukovka Creative sound blaster audigy FX
Ahoj, opravdu nikdo nemáte zvukovku Creative? Myslím, že nezáleží na konkrétním modelu.
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ale jo.Já jí třeba mám,ale to co chceš koupit tak by mě zajímalo co tě k tomu vede?V téhle cenové relaci tahle zvukovka oproti tvé co máš na základní desce umí maximálně místo klasických 16bit tak 24.Což by se tě maximálně týkalo jestli posloucháš DVD-A.
http://cs.creative.com/p/sound-blaster/ ... -audigy-fx
http://cs.creative.com/p/sound-blaster/ ... -audigy-fx
No všude se píše, že zvuk je lepší než z integrovaných, navíc z těch občas leze trošku ruchu (když má být ticho, tak není). Takže jsem myslel, že rozdíl poznám.
HiJackThis
HiJackThis
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zvuk z creative zvukovky je mnohonásobně lepší než z integrovaný, ale když už něco kupovat, tak http://zvukove-karty.heureka.cz/creativ ... blaster-z/
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zeppelin píše:No všude se píše, že zvuk je lepší než z integrovaných, navíc z těch občas leze trošku ruchu (když má být ticho, tak není). Takže jsem myslel, že rozdíl poznám.
Tak to máš naprostou pravdu,ale vybral jsi si nejzákladnější model,který je řádně osekaný a i já na zvukovce osm let staré a o tři stovky dražší mám funkce o kterých se téhle kartě může jen zdát.A jak jsem už psal-jediné co tahle karta umí tak je 24bit+3D pomocí crystalizeru a to sw převod sterea na 5.1 a jedna funkce s mikrofonem.Z odkazu co jsem dal tak si udělej porovnání mezi kartama.
Re: Zvukovka Creative sound blaster audigy FX Vyřešeno
A co tahle? Tu co posílal "x-rated" mi příjde, že platíš za design 

HiJackThis
HiJackThis
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”