Dobrý den,
chtěla bych si vytvořit USB jednotku pro obnovení, ale zjistila jsem, že to jde dvěma způsoby:
1. windowsácky (http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows-8/create-usb-recovery-drive)
2. přes HP Recovery Manager (https://www.youtube.com/watch?v=x1DPRB04ZEI)
Co z toho je lepší? Jaký je v tom rozdíl?
Děkuji
Vytvoření jednotky pro obnovu W8.1
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vytvoření jednotky pro obnovu W8.1
Mělo by být jedno jaký nástroj použiješ(asi bych vybral hp),ale tenhle nástroj se používá,když je notebook nový a systém čistý a proto u hp ta doporučená velikost flešky 22GB.Pokud systém už používáš a záloha by byla větší tak se tomu říká bitová kopie a opět se nechá vytvořit pomocí nástroje ve windows nebo použít software třetích stran a to jak free tak placený.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
mě to i přes windowsácké nástroje ukazuje jen 17 GB..
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
lepší je obnovovat rovnou do windows 10 a bez bordelu od výrobce
https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /techbench

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co s těma desítkama pořád máš?Přešel jsem ze sedmiček na 8.1-výrazně to zpomalilo chod a práci při načítání složek a pod..Měl jsem tu čest vyzkoušet i desítky a kupodivu ještě se zpomalily.K čemu je mě OS,který startuje za 10sec. a vypíná se za 7,když práce s ním je otrava?U těchto systémů nejde upravit velijkost cache a tudíž při pavidelné údržbě systém maže všechno a při znovu otevření se musí všechno načítat znovu a tudíž zpomalení celého systému.Nechá se to obejít třeba nějakým optimalizačním nástrojem třetích stan,ale co se nechalo nastavit u semiček tak prostě u novějších systémů nejde.A proto se budu bránit desítkám co nejdéle to půjde a pravděpodobně nebudu sám.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak to máš nějaký specifický potíže, instaloval sem windows 10 i na hodně křápský notebooky a nikdo žádný problémy neeviduje, ani se složkama (a to nikde neni ssd), naopak zatim všichni spokojený
žádnou optimalizaci kromě pár nastavení nedělám, jenom úklid ccleanerem

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak si vyzkoušej udělat video knihovny(i mkv a flash náhledy) a hudební s booklety a jsem zvědavej jak dlouho budeš s těmito systémy kamarád.Samozřejmě,že s novým pc budu nucen přejít a proto to oddaluji co nejdéle.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3068
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43