Pay pal

...

Moderátor: Mods_senior

cline
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Pay pal

Příspěvekod cline » 24 led 2008 16:11

Zkousel tu uz nekdo vydelat pres buxto ? Sem to vyzkousel ale nak mi nejdou prevest prachy na Paypal. Slo to nekomu prevest ? at vim esi to ma cenu

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 led 2008 16:47

klikačky (placení za kliky na reklamy) je na h***o. kašli na to. zbytečná ztráta času. ty výdělky jsou směšné. na Bux.To je výplata až od 10$. přečti si pravidla bux.to. taky jsem si v tom frčel,ale časem příjdeš na to, že to je jen promrhaný čas
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

cline
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod cline » 25 led 2008 14:48

jo ale me zajima esi to nekdo uz prevadel z bux to na paypal.ja mam pres 10 ale kdyz sem to preved tak uz to je asi tyden co cekam az mi to pride na paypal.tak chci vedet esi uz se to nekomu podarilo prevest a za jak dlouho mu to prevedli

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 25 led 2008 14:58

co vím,tak bux.to byl spolehlivý a platící server.žádný scam. ono se to někdy protáhlo ta platba.ještě chvíli počkej a pak kdyžtak zkontaktuj admina
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest

Příspěvekod guest » 25 led 2008 16:23

Výplata:
Přílohy
Bux.JPG

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 25 led 2008 16:28

v tom návodu je napsáno, že vyplácí někdy až za 3 měsíce,mě ale 2x od nich došla výplata do dvou dnů. pak jsem s tím seknul

Zpět na “Vše ostatní (inet)”