Vidíš a já třeba HX a SeaSoic X dávám až do WKS... Do herního střepu to nemá význam. RMx a jeho 7let záruky stačí.
Disk je pomalej, ale tichej a v kombinaci se SSD si myslím že je zbytečné řešit jeho pomalost.
Grafika, to je POV, moc často se s upgradem sestav nesetkávám.
Ohledně mých 2 ŽK. Jedna je opravněná za OT/SPAM v sekci HiJackThis kde jsem se snažil človíčkovi poradit že to nemusí být tím že má breberky v PC... A požadavku na doložení blábolů některých zde diskutujících.
Ta druhá je omylem, tedy doufám že bude sjednáná náprava.
Ohledně mé reputace, je mi celkem jedno co si lidi myslí. Já za sebou mám fakta, zkušenosti, praxi a spokojené lidi kterým jsem buď jen poradil (satik,chieftain,mople71) a nebo dokonce PC i stavěl (ty tady na fóru nejsou)
Hodnocení na tuto sestavu (pro bráchu) Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hodnocení na tuto sestavu (pro bráchu)
Disk je pomalej, ale tichej a v kombinaci se SSD si myslím že je zbytečné řešit jeho pomalost.-v tom případě mu přeji upřímnou soustrast jestli na tom disku bude mít hry nebo něco renderovat-mít v pc tv a ukládat nebo streamovat atd..
Kde se píše něco o nějakým renderování?
Ano proto je tam 512GB SSD a HDD jen na blbosti.
Ano proto je tam 512GB SSD a HDD jen na blbosti.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
No já nevím jak ty,ale já si pro sebe stavět pc za 50 papírů tak ho beru jako víceúčelové s tím,že ho nemám na dva roky a nikde nemá psáno,že ho ještě nemůže rozšířit třeba o kvalitní zvukovou kartu-střihovou kartu-tv tuner a to jak pozemní nebo sat no zkrátka multimediální centrum.A co se týče grafiky tak proč ne občasná výměna?Od letošního roku budou už pravděpodobně některé karty mít výstupy pro připojení virtuání reality a brzo to budou mít všechny karty a nevíš třeba se mu ta helma bude také líbit.Atd..Nechalo by se pokračovat pořád.Je to jednoduché s tímhle tématem končím a jestli ještě někdo hodí další sestavu do placu tak jedině dobře.Tazatelka bude mít z čeho vybírat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7274
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”