Autorun
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus to popsat trochu podrobněji-Co se pokouší instalovat, jsou problémy i na jiném PC, ...?
Pokud jsem to správně pochopil, že se zasekne samotná instalace, tak bych zkusil režim kompatibility.
Pokud jsem to správně pochopil, že se zasekne samotná instalace, tak bych zkusil režim kompatibility.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Jedna z her ktera nesla byla hra SRS (street racing syndicate) spustili jsme instalaci ta se hodila na listu a nic se nedelo pak klasicky pres (ctrl+alt+del) jsme ukoncili proces a vzdyto psalo program neodpovida, Dale jsme zkouseli hru flat out, instalace se rozbehla, ale hra se ani za nic nechtela spustit. Na jinem PC hry bezproblemu bezi.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš v PC nějaký virus?
Zkus dát do sekce HJT svůj log ke zkontrolování.
Zkus dát do sekce HJT svůj log ke zkontrolování.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.