Ahoj všem,
chci se s Vámi poradit ohledně připojení fotoaparátu k PC. Vždy, když jsem si potřebovala stáhnout foto do PC, připojila jsem ho pomocí kabelu,otevřela, najely fotky a překopírovala. Ale teď se mi "přes tento počítač" objeví vymněnitelný disk, ale když si tuto ikonu chci rozkliknout, otevře se okno a že složka je prázdná. To stejné se mi stalo s fleškou, když jsem ji poprvé otevřela, objevily se mi všechny dokumenty, co na ní jsou. Když jsem okno zavřela a chtěla ho znovu otevřít, opět bylo jen napsáno složka je prázná. děkuji za Vaši radu
připojení fotoaparátu k PC
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: připojení fotoaparátu k PC
potřebovala stáhnout foto do PC-jak?Jakým programem?Podívej se na web fotoaparátu jestli tam nemá novější ovladač pro komunikaci s pc.
richchie . Kdyby si četl pořádně . Tak se jí to děje i s flashdiskem
problém nebude ve foťáku

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Záleží na verzi OS a jeho nastavení.O tom se ani nezmínila a u novějších se to nechá nastavit v ovládacích panelech-přehrát automaticky.
Ahoj,
omlouvám se, že jsem nezaregistrovala Vaší snahu mi pomoci. Jen jsem úplný antitalent, tak to se mnou nebudete mít moc lehké. Jak psal richchii mám se kouknout do ovládacích panelů, ale kde je přehrát automaticky?
omlouvám se, že jsem nezaregistrovala Vaší snahu mi pomoci. Jen jsem úplný antitalent, tak to se mnou nebudete mít moc lehké. Jak psal richchii mám se kouknout do ovládacích panelů, ale kde je přehrát automaticky?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A jaký máš operační systém?Např.-
http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows-8/autoplay-faq
http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows-8/autoplay-faq
windows
už jsem to asi našla, když jsem připojila flešku, objevilo se okno přehrát automaticky, tam zaškrtnuto použít pro všechna média.
už jsem to asi našla, když jsem připojila flešku, objevilo se okno přehrát automaticky, tam zaškrtnuto použít pro všechna média.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3133
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
- 8
- 3494
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5130
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 19
- 4210
-
od Fargotroniac