Tahle logika, že procesor grafiku někde brzdí je úplně zvrácená, i5 4460 je tak výkonný procesor, že to nastane jen výjimečně a navíc i pokud taková situace nastane, tak to není vůbec žádný problém, protože s výkonější grafikou furt máte víc fps, než byste v danou chvíli měli s tou slabší.
Další věc je ta, že procesor běžící na 100% ještě neznamená, že grafiku brzdí procesor a zase i když máte podle správce úloh čtyřjádrovou i7 zatíženou hrou jen na 12.5%, tak už může grafiku brzdit procesor.
Dodatečně přidáno po 11 minutách 27 vteřinách:Michael850 píše:Řešil bych chlazení u CPU. Fera 2 moc dobře neuchladí OC té i5. Doporučil bych Ninju 4 nebo tišší třeba Noctuu D15.
Gelidem Tranquillo r.3 (chladí v podstatě stejně jako Fera2) jsem nějakou dobu chladil přetaktovanou i7 4770K a ještě jsem na něm měl snížený otáčky (na 50% při maximální zátěži) kvůli hluku a uchladil to (i když ty teploty byly vyšší - v OCCT kolem 75-80°C), zas tak moc bych se toho na té i5 nebál, obzvlášť pokud nebude regulovat otáčky tolik.
Ohledně toho chlazení GPU - u mě na MSI GTX 980Ti Gaming mám Raijintek Morpheus + 2 Noctuy a ve Furmarku po 15 minutách.
Teploty kolem 72°C bez OC, kolem 79°C s 1450MHz na jádře (skříň FD XL R2), všechno max 800rpm (normálně má Twin Frozr kolem 1600rpm na týhle grafice ve full loadu, ale už je to celkem hukot - i když pořád je to tiché ve srovnání s většinou ostatních výrobců

).