Zdravim, potreboval bych pomoc s vyberem novych sluchatek. Ohledne veci okolo kvality u sluchatek/repraku jsem uplny amater, tak proto pisu sem.
Nejsem rozhodnuty jestli budu kupovat dratove nebo bezdratove, ale vic se priklanim k bezdratovym (posledni rok jsem mel bezdratove a celkem jsem si na to zvykl).
Dale se chci zeptat, zda-li ma nejaky smysl prostorovy zvuk u filmu/her (narp. u CS:GO), i kdyz je jen virtualni?
Hudbu posloucham skoro porad, pokud se nedivam na film nebo nehraju nejakou hru, kde jsou zvuky dulezite.
Chvili jsem si cetl recenze a tady jsou moje navrhy (poradi podle kvality, jak jsem usoudil):
Bezdratove:
1) Creative Tactic 3D Rage Wireless V2 - vypadaji kvalitne a maji i prostorovy zvuk, ale cenna docela velka (1800)
2) Plantronics Gamecom 818 - vypadaji dobre, ale nemaji prostorovy zvuk, cena trosku vetsi (1500-1700)
Dratove:
1) A4tech Bloody G501 - vypadaji kvalitne a maji prostorovy zvuk + dobry software, cenna dobra (1100)
2) Razer Kraken USB - Nemam nazor, nekde se doctu, jak jsou razer sluchatka nejlepsi a nekde, jak jsou blbe a predrazene (1300)
3) Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V - kvalita nic moc? prostorovy zvuk maji + horsi software, cenna normalni (1200)
Klidne navrhnete neco, za kazdy nazor budu rad. Cenna nejlepe do 1500, maximalne 1800 Kč.
Predem dekuji za pomoc.
Výběr sluchátek do 1500 Kč
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Výběr sluchátek
"prostorovy" zvuk u sluchatek je jen vabnicka, vyhnul bych se jim.
Z tech "hernich" ve tve cenove kategorii (do 2 000Kč) jsou celkem solidni HyperX Cloud (ta první verze), vychazejici z Takstar pro 80, ostatni jsou vetsinou nic moc, ale treba nekdo poradi lip, tohle neni uplne moje parketa.
Z tech "hernich" ve tve cenove kategorii (do 2 000Kč) jsou celkem solidni HyperX Cloud (ta první verze), vychazejici z Takstar pro 80, ostatni jsou vetsinou nic moc, ale treba nekdo poradi lip, tohle neni uplne moje parketa.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Re: Výběr sluchátek do 1500 Kč
Odpad, odpad, odpad a zase...
Vem SuperLxu a máš 2x lepší zvuk za polovinu ceny. Pokud ti jde teda o kvalitu zvuku a né o lebky.
K čemu je potřeba SW ke sluchátkům?
Vem SuperLxu a máš 2x lepší zvuk za polovinu ceny. Pokud ti jde teda o kvalitu zvuku a né o lebky.
K čemu je potřeba SW ke sluchátkům?
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
7.1 zvuk je stejný marketingový tah jako cedulka HERNÍ u sluchátek. Těmto hračkám, které připomínají spíš pouťovou atrakci, bych se vyhl, protože ty nemají s kvalitním zvukem nic společného, natož pak s 7.1. A kde bezdrátové sluchátka končí, tam většinou staré dobré "dráty" začínají, protože nemusí komunikovat přes Bluetooth nebo jinou technologii. Zmíněné HyperX Cloud patří mezi těmy "hernímy sluchátky" k těm lepším, pak jsou ještě dobré Siberie. Pokud ti ale nejde o ten vzhled, který je na můj vkus otřesný, ale někomu se to třeba líbí, tak investicí třeba do Samsonů 850 určitě uděláš lépe.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Rozhodně nejsem nějaký expert přes audia, ale rád si dopřeji dobrou kvalitu zvuku - a k tomu využívám tato sluchátka: Sony MDR-V55
https://www.alza.cz/sony-mdr-v55-cervena-d370627.htm?kampan=adpla_produkty_dratova&gclid=CjwKEAiArdG1BRCLvs_q-IObwxMSJACXbLtzq9_MoaQaD9oasHjrYehxvu8XxoYJweaILLpVMRoOxhoCVCrw_wcB
Sice nejsou bezdrátová (což je dle mě při poslechu doma stejně kravina - ono by se mi totiž určitě nejednou stalo, že bych chtěl poslouchat hudbu a měl vybitá sluchátka...
) ale kvalita těhle sluchátek je dle mě super. (Specifikace také ujdou)
Osobně jsem dal na recenze na youtube a neudělal jsem rozhodně špatně. Už je mám téměř 1,5 roku a jsou fakt dobré. Za cenu okolo 1 400 Kč, kolik stojí dnes, mají jen malou konkurenci, jestli tedy vůbec nějakou.
Pro srovnání: Když jsem si vybíral sluchátka, tak jsem zkoušel i nějaké Beats, které mi byly doporučeny (ty levnější (Solo)- kolem 5 000) a abych řekl pravdu, tak jsem neslyšel prakticky žádný rozdíl...
https://www.alza.cz/sony-mdr-v55-cervena-d370627.htm?kampan=adpla_produkty_dratova&gclid=CjwKEAiArdG1BRCLvs_q-IObwxMSJACXbLtzq9_MoaQaD9oasHjrYehxvu8XxoYJweaILLpVMRoOxhoCVCrw_wcB
Sice nejsou bezdrátová (což je dle mě při poslechu doma stejně kravina - ono by se mi totiž určitě nejednou stalo, že bych chtěl poslouchat hudbu a měl vybitá sluchátka...

Osobně jsem dal na recenze na youtube a neudělal jsem rozhodně špatně. Už je mám téměř 1,5 roku a jsou fakt dobré. Za cenu okolo 1 400 Kč, kolik stojí dnes, mají jen malou konkurenci, jestli tedy vůbec nějakou.

Pro srovnání: Když jsem si vybíral sluchátka, tak jsem zkoušel i nějaké Beats, které mi byly doporučeny (ty levnější (Solo)- kolem 5 000) a abych řekl pravdu, tak jsem neslyšel prakticky žádný rozdíl...
Za mě 100% superlux-hd681-evo nejlepší sluchátka s poměrem cena/výkon co jsem kdy zažil.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Z headsetů HyperX Cloudy
ze sluchátek bez mikrofonu bych bral třeba Audiotechniky ATH-T500
každopádně u obou variant se musí docela dost připlatit..
ze sluchátek bez mikrofonu bych bral třeba Audiotechniky ATH-T500
každopádně u obou variant se musí docela dost připlatit..
Měl jsem Creative Tactic 3D Rage Wireless. Zvuk parádní, mikrofon průměr, trošku těžší na delší nošení,baterka 16-20 hodin výdrž.
Záleží, jestli ještě headset, nebo jen sluchátka.
Záleží, jestli ještě headset, nebo jen sluchátka.
A měl jsi i sluchátka typu ATH-T500 pro porovnání?
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jasně, že neměl. Kdyby měl něco jiného a pořádného, co trochu hraje, tak nemůže u těchto říct: "Zvuk parádní"
. T500 jsou nejlepší ve své kategorii, ale už mizí z trhu.

Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
ATH-T500 jsou cenově trošku jinde :)
A navíc spíš podle výberu má zájem o headset.
A navíc spíš podle výberu má zájem o headset.
Ty jo, ale SuperLuxy ne :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1163
-
od Dolpi