Výběr sluchátek do 1500 Kč
Re: Výběr sluchátek do 1500 Kč
Však mi najděte lepší bezdrátovej headset do 1500,-, než je Creative Tactic 3D Rage Wireless. Budete hledat marně.
Budeme, teda aspoň já. Protože nechápu proč bezdrát k PC když to přináší jen nevýhody.
python.p píše:Budeme, teda aspoň já. Protože nechápu proč bezdrát k PC když to přináší jen nevýhody.
Proč ? Protože to tazatel využije a byla to jedna z jeho možností volby, je s bezdrátem spokojenej. Jaký nevýhody ? Asi si žádný neměl pokud to řikáš, jediná nevýhoda je, že jsou možná lehce težší. Naopak zato nemáš u toho otravnej kabel a když odcházíš od pc, tak si je nemusíš pořád sundavat a mužeš je používat pořád. Tak ale jestli máš rád drát , já ti ho neberu. Duchodci maj taky rádi pevnou linku a neznamená to, že je dobrá.
Cena - kvalitní jsou prostě drahé.
Hmotnost -> komfort -> lehké sluchátka jsou fajn.
Rušení - ať chceš nebo ne dnes je všude vše přehlceno (myslím bez drátová pásma).
Kvalita - opět s vlivem na cenu je kvalita přenosu tristní.
Dosah - pár metrů.
Ukaž mi sluchátka které hrajou stejně dobře jako SuperLuxy a stojí obdobně ?
Hmotnost -> komfort -> lehké sluchátka jsou fajn.
Rušení - ať chceš nebo ne dnes je všude vše přehlceno (myslím bez drátová pásma).
Kvalita - opět s vlivem na cenu je kvalita přenosu tristní.
Dosah - pár metrů.
Ukaž mi sluchátka které hrajou stejně dobře jako SuperLuxy a stojí obdobně ?
Superluxy taky bez drátu a s mikrofonem ? Srovnáváš nesrovantelný
Pokud zakladatel postu che headset s mikrofonem, potažmo bezdrátovej, tak mu nevnucuj něco jinýho. Až tu někdo napíše , že chce kvalitní studiový sluchátka , tak mu je doporuč :)
Pokud zakladatel postu che headset s mikrofonem, potažmo bezdrátovej, tak mu nevnucuj něco jinýho. Až tu někdo napíše , že chce kvalitní studiový sluchátka , tak mu je doporuč :)
paklic9 píše:Nejsem rozhodnuty jestli budu kupovat dratove nebo bezdratove, ale vic se priklanim k bezdratovym (posledni rok jsem mel bezdratove a celkem jsem si na to zvykl).
Hudbu posloucham skoro porad, pokud se nedivam na film nebo nehraju nejakou hru, kde jsou zvuky dulezite.
Klidne navrhnete neco, za kazdy nazor budu rad. Cenna nejlepe do 1500, maximalne 1800 Kč.
Predem dekuji za pomoc.
Kde to vidíš ? Že chce headset, stejně jako mu nevadí drát.
Dekuji vsem za nazory.
Prumerny nebo lepsi mikrofon se hodi, ale da se obejit i bez toho a mit ke sluchatkum externi.
K tem sluchatkum.
HyperX Cloud vypadaji celkem dobre, ale docela draze, vyplati se za tu cenu?
Ty Audiotechniky ATH-T500 znam, ale na ty ted nemam penize, kdyby byly porad do 2000 tisic, tak je asi vezmu, ale takhle ne.
K tem SuperLuxy, jake, ty co tady nekdo poslal (superlux-hd681-evo)? Jsou nejake moc levne ne? Na to, jak je tu chvalite.
O tech Creative Tactic 3D Rage Wireless premysim, ale nevim, jak jsou na tom s kvalitou zvuku. Uplne stejné, akorad dratove se daji sehnat asi o 400 kč levneji Creative Tactic 3D Rage USB.
A co si myslite o tech Razer Kraken USB? nebo Razer Kraten pro? Podle me to je predrazena znacka, ale kamos mi je doporucoval.
Jinak ruseni u bezdratovych u me doma moc nehrozi. Bydlim v bytovce, kde je vetsina rodin starsich. Takze rusit muze, tak akorad moje wifi.
Jakoze uprednostnim asi kvalitu nez bezdrat, pokud je rozdil znatelny, ale mel jsem rad tu volnost s bezdratovyma. A celkove se mi s tim hralo lepe, vetsi "pohodli".
Nikdy jsem nemel drahe sluchatka, ani bezdratove, ani dratove, vzdy nejake levnejsi, proto nemuzu soudit, jaky velky rozdil mezi tim je.
Prumerny nebo lepsi mikrofon se hodi, ale da se obejit i bez toho a mit ke sluchatkum externi.
K tem sluchatkum.
HyperX Cloud vypadaji celkem dobre, ale docela draze, vyplati se za tu cenu?
Ty Audiotechniky ATH-T500 znam, ale na ty ted nemam penize, kdyby byly porad do 2000 tisic, tak je asi vezmu, ale takhle ne.
K tem SuperLuxy, jake, ty co tady nekdo poslal (superlux-hd681-evo)? Jsou nejake moc levne ne? Na to, jak je tu chvalite.
O tech Creative Tactic 3D Rage Wireless premysim, ale nevim, jak jsou na tom s kvalitou zvuku. Uplne stejné, akorad dratove se daji sehnat asi o 400 kč levneji Creative Tactic 3D Rage USB.
A co si myslite o tech Razer Kraken USB? nebo Razer Kraten pro? Podle me to je predrazena znacka, ale kamos mi je doporucoval.
Jinak ruseni u bezdratovych u me doma moc nehrozi. Bydlim v bytovce, kde je vetsina rodin starsich. Takze rusit muze, tak akorad moje wifi.

Jakoze uprednostnim asi kvalitu nez bezdrat, pokud je rozdil znatelny, ale mel jsem rad tu volnost s bezdratovyma. A celkove se mi s tim hralo lepe, vetsi "pohodli".
Nikdy jsem nemel drahe sluchatka, ani bezdratove, ani dratove, vzdy nejake levnejsi, proto nemuzu soudit, jaky velky rozdil mezi tim je.
Tak ty superluxy boudou určitě o něco kvalitnější. pokud ti nevadí, že nejsou bezdrát teda. Takže superluxy + thrust starz mikrofon je dobrá kombinace :)
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
HyperX Cloud se s ohledem na zvuk za ty peníze co stojí určitě nevyplatí. To už připlatit na ty T500. Osobně bych bral z těch levných osvědčené Samson SR-850, jsou lepší než 681, ale vyšly teď i nové 950, ale s těmy nemám bohužel zkušenost.
Creativy jsou nejhorší, co zde byly doporučeny, ale nehrajou špatně.
Razer Kraken? Tak to je snad vtip, ne sluchátka
.
//edit: Jo, a Trust Starzz bych fakt nebral. Nevím, co na nich furt každý vidí, ale za tu cenu vůbec nestojí... To rači Genius za 75,- nebo kolik stojí, kvalita bude obdobná.
Razer Kraken? Tak to je snad vtip, ne sluchátka

//edit: Jo, a Trust Starzz bych fakt nebral. Nevím, co na nich furt každý vidí, ale za tu cenu vůbec nestojí... To rači Genius za 75,- nebo kolik stojí, kvalita bude obdobná.
Naposledy upravil(a) Michael850 dne 05 úno 2016 19:06, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Michael850 píše:HyperX Cloud se s ohledem na zvuk za ty peníze co stojí určitě nevyplatí. To už připlatit na ty T500. Osobně bych bral z těch levných osvědčené Samson SR-850, jsou lepší než 681, ale vyšly teď i nové 950, ale s těmy nemám bohužel zkušenost.
Razer Kraken? Tak to je snad vtip, ne sluchátka.
A měl si ty creativy ?
Mam jeste dotaz. Mam notebook lenovo y50-70. Nevyplati se mi k notebooku poridit radsi sluchatka s USB? Vetsinou totiz notasy maji integrovanou zvukovku, tak aby se mi vubec zlepsil ten zvuj, nez jak to mam ted. Abych potom nemel zbytecne dobre sluchatka a notas mi to "nezvladal".
Popripade, jak je to s externima zvukovkama k notasum, vyplati se, cena?
PS: Kamos mi rekl, ze k takovym "studiovym" sluchatkam potrebujes zvukovku nebo ze je to o dost lepsi.
Popripade, jak je to s externima zvukovkama k notasum, vyplati se, cena?
PS: Kamos mi rekl, ze k takovym "studiovym" sluchatkam potrebujes zvukovku nebo ze je to o dost lepsi.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Většina počítačů má integrovanou zvukovku a stsčí to, ale zvuková karta tomu určitě prospěje.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1163
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 06:48