Google Chrome - nepamatuje si hesla

...

Moderátor: Mods_senior

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Google Chrome - nepamatuje si hesla

Příspěvekod CrazyManer » 20 led 2016 17:54

Zdravim,

prosim o radu, google chrome si tri dny zpatky prestal pamatovat heslo pro profil uzivatele, po kazdy kdyz ted otevru chrome tak musim znova zadavat do vseho hesla manualne, nejdriv jsem vyzkousel vsechny mozny propojeny nastaveni v chromu, bez vysledku, vcetne smazani dat ze serveru chrome, a znovu nahrani z pocitace, odinstalace, restart, novA instalace ... A problem stale pretrvava, u jmena profilu uzivatele vedle tlacitka pro minimalizaci okna je zlutej trojuhelnik s vykricnikem, ale to by melo signAlizovat tusim jen to ze nejsem prihlasenej, jsem bez radnej, z niceho nic :huh: :thumbdown:
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.
Má hudební tvorba k poslechu na :http://www.soundcloud.com/escobarrbeats

Reklama
CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Google Chrome - nepamatuje si hesla

Příspěvekod CrazyManer » 06 úno 2016 20:55

problém stále přetrvává, při zadávání hesla je vždy zaškrtnuto, neodhlašovat se, zapamatovat si heslo odkliknu ano, vypnu chrome, a jsem neznamej uzivatel prihlaste se ... ja z toho zesilim help pls

edit : dela to od doby co jsem odemknul procesor, tak me napada jestli neni chyba nak v tom? ze google si pamatuje jinej procesor v moji sestave?
BOARD : GA-MA785GT-UD3H ; CPU : AMD PHENOM II X2 545 3,0ghz ; RAM : 3*2GB DDR3 1800mhz ; GPU : ATI HD 4200 512mb.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 06 úno 2016 21:02

Možná to blokuje antivir, je to totiž nebezpečné. Zkus se podívat do nastavení antiviru. Nepoužíval jsi CCleaner? Ten by v tom také mohl mít prsty ...

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 07 úno 2016 15:58

antivir neprovozuju, ale ccleaner by sedel, ten jsem v ty dobe pouzil, zkusim to znovu vycistit cleanerem komplet

Dodatečně přidáno po 40 minutách 10 vteřinách:
tak bohuzel nic, procistil jsem ccleanerem znovu, nepomohlo, tudiz jsem odinstaloval, vycistil, restartoval, nainstaloval ... a furt to stejny :(

Dodatečně přidáno po 1 hodině 5 minutách 25 vteřinách:
vubec nic, vypnul jsem vsechny funkce ccleaneru, obnovil zalohu toho co smazal z registru, smazal ccleaner, smazal chrome, restart, nainstaloval jsem chrome, a stale proste po vypnuti okna chce ke vsemu hesla znova, to se jim opravdu povedlo, ccleaner nejlepší virus co si kdo může stáhnout, šílim z toho věčnýho zadávání hesel všude znovu a vypnu prohlížeč a od znova ... ma piriform ceskou pobocku? ze bych jim tam hodil sutr do okna :-D

Dodatečně přidáno po 2 hodinách 2 minutách 14 vteřinách:
je to žůžo, fakt že jo, podle nekolika rad jsem smazal cookies, restartoval chrome, nepomohlo, zaskrtnul jsem at pri zavreni prohlizece maze vsechno, restart chromu, a odskrtnuti aby si vsechno pamatoval a stejne nic, nic nic nic, ja uz z toho zesilim se furt prihlasovat do chromu, pak tady na foru, na mail, at piriform shori na trout za tohle

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 07 úno 2016 21:02

Když nepoužíváš antivir, můžeš mít breberky. Zařídí, ať se musíš vśude přihlašovat, zachytí hesla a poślou je na svůj server ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”