Suspenzor PC

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

iLucas
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod iLucas » 26 led 2008 19:12

Ten web vypadá už od pohledu dost podezdřele,nestáhl bych si z něho ani obrázek
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: Suspenzor PC

Příspěvekod fredik » 26 led 2008 19:17

Zumik píše: suspenzorpc.com Nevíte někdo, co to vlastně je??

Jedná se o podvodný bezpečnostní produkt. Je to jeden ze stovek klonů/variant AVSystemcare...
(např. takové známější jsou Pcprivacytool, Winpcdoctor atd.)

Zumik
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Zumik » 27 led 2008 12:23

Díky za radu, celý PC jsem zkontroloval, a naštěstí tam nic nemam.

Michal.P
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Michal.P » 27 led 2008 20:55

Ahojte. Tak se mi vyskytl stejný problém SuspenzorPC. Tak jsem začal pročítat toto fórum a problém jsem vložil zde http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=23416, vložil jsem i blog z HijackThis. Taky jsem byl odkázan sem, mohl by se na to někdo mrknout, zda se jedná o stejný případ? Dík.

Pokračuj ve svém příspěvku a nedělej tady z toho guláš - http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=23416 - Tady to mažu! Pic

Jana77
nováček
Stav:

Příspěvekod Jana77 » 11 dub 2008 13:06

Na mně tahle sviňa svinutá vykoukla zrovna včera večer - okamžitě jsem dala zrušit, přesto najel jakýsi "kontrolní program zdarma", bylo vidět, že se hrabe v compu :x Zavřela jsem okno, shodila Firefox, nic jsem nestahovala ani neinstalovala. Ovšem po restartu počítače mě Spybot upozornil na změnu v souboru autoexec.bat, to jsem zablokovala - další restart a Spybot tentokrát nenajel :-( Projela jsem systém antivirem i antispywarem, nenašlo to nic s názvem "suspenzor", ale mám fakt nedobrý pocit :huh: Před chvílí v práci stejná situace - vyskočilo okno s nabídkou "kontroly", odpálila jsem to do pryč, stejně se objevilo další okno, že mám počítač v p*deli a ať honem stáhnu program :evil: To jsem pochopitelně vyfakovala, přesto okno s "výstrahou" nějakou dobu naskakovalo pořád znova. V práci mi to může být putna, pač MAC s nějakým programem o názvu MSDOSněco.exe komunikovat nebude. To napadení doma mě fakt se*e, jsem moc zvědavá, co se domrví, jak se to bude projevovat :cry: Takže varuju, lidi: až vám tohle zas*ané okno se Suspenzorem vyskočí, zmáčkněte urychleně tlačítko restart - natvrdo a bez váhání. Pravda, jestli čtete tuhle sekci PC HELP, pak už je nejspíš pozdě. Jen úvaha a varování - doma se to stalo těsně po zavedení internetového bankovnictví, v práci krátce poté, co jsem navštívila stránky mbank.cz

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 12 dub 2008 11:06

v zásadě když něco takovýho na vás vyskočí,je samo že základ již neklikat na nic,protože vše znamená "ano" :smile:
ale tvrdej restart je zbytečnej,stačí spustit taskmanagera a ukončit prohlížeč.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”