Zdravím,
mám problém s grafickou kartou - dělal jsem přestavbu pc - nová ZD a CPU. Po přestavbě mi nejel obraz, zkusil jsem tedy vyměnit svoji původní GK za starou nvidiu 128MB. Po výměně pc normálně běží obraz se načtě. Pokud vložím původní grafickou kartu, tak zůstane pouze černá obrazovka. Zkoušel jsem v biosu přepnout nastavení z PCI na PEG - to taky nepomohlo. Grafická karta před přestavbou pc normálně fungovala, takže musí být funkční. Ještě podotknu, že při zapnutí pc se na GK točí větrák a je v ní zapojen i 6 pin konektor. Budu vděčný za každou radu.
Základní deska: gigabyte ga p35 ds3l
Grafická karta: radeon ax4850 1gb
Po zapojení GK nenaběhne obraz
Re: Po zapojení GK nenaběhne obraz
Ten Radeon 4850 je koupeny kde? Je to starsi karta, nova se neprodava. Je urcite funkcni?
Re: Po zapojení GK nenaběhne obraz
kupoval jsem ho asi rok a pul zpátky z aukra je to starší grafika, ale je funkční. Jak jsem již psal, dělal jsem přestavbu pc a na staré základovce jela v pohodě.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 33 minutách 8 vteřinách:
Nemůže být třeba problém v tom že deska běží na PCI-E 16x verze 1.0 a grafika je verze 2.0 ? Ono by to mělo být zpětně kompatibilní ale není tu ta možnost?
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 33 minutách 8 vteřinách:
Nemůže být třeba problém v tom že deska běží na PCI-E 16x verze 1.0 a grafika je verze 2.0 ? Ono by to mělo být zpětně kompatibilní ale není tu ta možnost?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1693
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 bře 2025 21:49