Dobrý den,
rozhodl jsem se reinstalovat windows 7 Home premium.Všechno proběhlo dobře nainstaloval jsem software ke grafické kartě, ale poté co jsem instaloval Gigabite Intel 8 series Utilities mi přestaly fungovat všechny usb porty. Jedná se o stolní pc takže nemůžu ani zkusit znovu ho nainstalovat, když mi nejde myš ani klávesnice (restart nepomáhá) . Zajímá mě jestli to můžu nějak vyřešit kromě toho že to dám do servisu. Děkuji
Usb Driver
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Usb Driver
co tě vede k instalaci historickýho windows 7, kde většina základních ovladačů chybí? windows 10 by s většinou usb problém mít neměl https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /techbench
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
jsem na W7 zvyklí a po instalaci všechny usb fungovali problém nastal až po instalaci zmiňovaného softwaru
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jo takhle, sem to nějak přehlídnul
no každopádně když ti nejde ani myš nebo klávesnice, tak seš celkem v háji
můžeš zkusit nouzovej režim, ale radši se na to vyprdni a dej si tam windows 10... že seš na něco zvyklej, to neni žádnej argument, takže s chutí do toho
a hlavně pak neinstaluj žádný blbosti
no každopádně když ti nejde ani myš nebo klávesnice, tak seš celkem v háji

můžeš zkusit nouzovej režim, ale radši se na to vyprdni a dej si tam windows 10... že seš na něco zvyklej, to neni žádnej argument, takže s chutí do toho

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
doufal jsem že pochopíš z toho co jsem psal že se jedná o stolní pc takže ho nemůžu vůbec ovládat
Proc nemuzes spustit instalaci znova?
Mys a klavesnice prece nefunguje jenom v tech nainstalovanych Windows, ty prece k nove instalaci nepotrebujes.
Kdyz nabootujes instalacni DVD nebo flashku Windows, tak nefunguje mys a klavesnice taky?
Mys a klavesnice prece nefunguje jenom v tech nainstalovanych Windows, ty prece k nove instalaci nepotrebujes.
Kdyz nabootujes instalacni DVD nebo flashku Windows, tak nefunguje mys a klavesnice taky?