Chlapi omlouvám se, ale nevěděl jsem kam to mám na netu napsat a jelikož jsem tady členem tak to tu zkusím.
Chceme jet s klukama do zahraničí makat /konkrétně do anglie za zemědělstvím/, zatím jsem se díval na net a celkem me zaujala nabídka společnosti zprostředkovávající práce v zahraničí SWS group, chci se zeptat, zda-li s touto společností nemáte někdo zkušenosti a případně jaké? víte, abychom zbytečně nevyhodili prachy....
Případně ještě se chci zeptat, pokud s touto společností nemáte zkušenost, mohli byste doporučit jakou a pokud jste již některou využili, tak kde jste byli, za jakou prací a kolik jste platili poplatek-takovou "recenzi"?? u toho sws group je 6000 za zprostředkování-bez dopravy a kapesného..
Hej díky moc..
Brigáda v zahraničí..
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nikdy jsem nebyl ve tvé situaci, takže nevím, jaká jsou pravidla hry. Nebylo by však lepší si prošmejdit nabídky v Anglii a zajistit si to sami? Minimálně to bude levnější o 6l.
Neteř byla v Anglii za prací u koní (nabídku dostala prostřednictvím jezdeckého oddílu ve kterém jezdí) a po pár měsících to zabalila. Dřina, peněz stejně, jako u nás ve fabrice a stesk po domově udělaly své...
Ve vašem případě je pár výhod, jste chlapi a ti jak známo nebrečí a jste parta a to se to pak táhne líp.
Neteř byla v Anglii za prací u koní (nabídku dostala prostřednictvím jezdeckého oddílu ve kterém jezdí) a po pár měsících to zabalila. Dřina, peněz stejně, jako u nás ve fabrice a stesk po domově udělaly své...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak víš jak, chtěl jsem jet původně sám, ale pak přišel kámoš že by taky něco podnikl a jelikož se mi původně "líbivá" nabídka od studenagency jet do norska na farmu přestala líbit poté co tam bylo uvedene ze to neni pro vícero lidí, tak z toho sejde...dávám přednost nabídkám které umožňují jet i naší skupince dohromady (uz jsme 3)..a prave sws group to umoznuje-kontaktoval jsem je...
ale jak rikam, lepší je sehnat si někde rady, doporuceni, zkusenosti, recenze abychom se nenechali napálit..nechceme udelat krok do tmy..
mimochodem je to brigada ve velke britanii na farme..co uz? chceme si vylepsit rec, komunikaci, setkat se s novou kulturou a poznat nove lidi...a neco vydelat samozrejme..a jelikoz jsme z vesnice tak ty nejake polni prace nas nezabijou-jsme zvykli..
diky moc za informace!!!
ale jak rikam, lepší je sehnat si někde rady, doporuceni, zkusenosti, recenze abychom se nenechali napálit..nechceme udelat krok do tmy..
mimochodem je to brigada ve velke britanii na farme..co uz? chceme si vylepsit rec, komunikaci, setkat se s novou kulturou a poznat nove lidi...a neco vydelat samozrejme..a jelikoz jsme z vesnice tak ty nejake polni prace nas nezabijou-jsme zvykli..
diky moc za informace!!!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Hi, hi, hi! Donutil jsi mne se zasmát. Jen stručně- syn dcery vyrazil do Anglie vydělat si nějakou solidní sumu a naučit se anglicky. Práci měl docela dobrou- jezdil na "ještěrce" ve velkoskladu, kde anglicky mluvil jen šéf a ostatní byli poláci, Slováci, Češi a další národnosti z bývalé Jugoslávie. Po práci chodili do české hospody a bydlel ještě s dvěma Čechy na privátě. Takže si vydělal docela solidní peníze, naučil se nadávat ve všech možných řečech a mizerně anglicky, protože prakticky neměl s kým v angličtině komunikovat. Takže hodně štěstí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”