Nejde přidělit oddíl k SSD M.2 Vyřešeno
Re: Nejde přidělit oddíl k SSD M.2 Vyřešeno
Skús si vytvoriť boot CD toho programu AOMEI a spustiť z neho program , akú hlášku dostaneš tam.
Re: Nejde přidělit oddíl k SSD M.2
V UBCD když jsem provedl změny přiřadil oddíl dal na NTFS, tak se změny neuloží, protože nejde na disk zapisovat.
Jak nečekané. Ať neztracím čas, požadovaný log bude, nebo ne?
15578 píše:To jsi měl radit už v minulé odpovědi! Zkusím.
Dyť to psal....
zkus to z UBCD -> Gparted -> terminál
smartctl -x /dev/sda >> /cesta/log-smart
hdparm -I /dev/sda >> /cesta/log-parm
Genome píše:Jak nečekané. Ať neztracím čas, požadovaný log bude, nebo ne?
Jak se k tomu mám dopracovat, nikdy jsem s tím nedělal. Jsem laik prosím o trpělivost.
Dodatečně přidáno po 11 hodinách 31 minutách 21 vteřinách:
python.p píše:15578 píše:To jsi měl radit už v minulé odpovědi! Zkusím.
Dyť to psal....
zkus to z UBCD -> Gparted -> terminál
smartctl -x /dev/sda >> /cesta/log-smart
hdparm -I /dev/sda >> /cesta/log-parm
Prosím drobet o vysvětlení, v UBCD je Gparted? Potřeboval bych navést. Díky.
Nemůže být problém v tomto, viz. creenshot HDTUNE ???????
Už mi SZ nepiš. Radu jsi dostal, neudělal jsi nic. Jen jsi se chytil imaginárního problémů, ducha, kterého do nebes vynesla hloupost uživatelů (spamerů všech fór), kteří se neobtěžují prohlédnout změny SMART avizované Micronem (Crucial) a dále věří zaručeně neschopnému hdtune pracovat se SSD.
Víra prý léčí a možná by mohla pomoci problém vyřešit. Na otravování si najdi někoho jiného. Nechceš, nechtěj (kdo neví jak, ten se zeptá), tvoje věc.
Víra prý léčí a možná by mohla pomoci problém vyřešit. Na otravování si najdi někoho jiného. Nechceš, nechtěj (kdo neví jak, ten se zeptá), tvoje věc.
Genome píše:Už mi SZ nepiš. Radu jsi dostal, neudělal jsi nic. Jen jsi se chytil imaginárního problémů, ducha, kterého do nebes vynesla hloupost uživatelů (spamerů všech fór), kteří se neobtěžují prohlédnout změny SMART avizované Micronem (Crucial) a dále věří zaručeně neschopnému hdtune pracovat se SSD.
Omlouvám se, byla to hloupost ti psát SZ.
Nevím co na tvou odpověď říct, snad se na to ani nedá odpovědět. Jseš tady od toho, abys n...al lidi, nebo jim poradil. Své chytré úvahy si nech pro sebe. Na tomto fóru žádají radu amatéři, kteří chtějí srozumitelnou radu, kterou budou schopni realizovat a né ty tvoje nesmysly, o které nestojím. Snad mi někdo rozumný porádí. Pokud ne, tak život jde dál.
Ten disk fungoval v tom PC v ktorom bol, alebo si ho kúpil už s tým problémom ?
Disk podle předešlého majitele byl málo užívaný asi 6 měsíců a prý fungoval bezproblémů. Jinak jsem ho koupil s tímto problémem. Ještě musím podotknout, že pokud disk nedám do kupi, tak na základě domluvy ho můžu vrátit předešlému majiteli. Už mě disk začíná vcelku unavovat. Pokud mi někdo zkušený doporučí jej vrátit, učiním tak.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4010
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 16:10
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2944
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”