Prosím jestli byste mi poradili, jaké sluchátka jsou lepší, hyperx cloud 2 nebo razer 7.1 chroma
Ještě bych se chtěl zeptat, odkud mám koupit levně Windows 7 popř. jestli byste mi dali odkaz.
Diky
Hyperx cloud 2 vs Razer 7.1 chroma
Re: Hyperx cloud 2 vs Razer 7.1 chroma
Vzhledem k tomu, ze ani jedny ty sluchatka nejsou 7.1 ale pouze stereo bych je nekupoval a poridil si poradne 5.1 reproduktory, to bude skutecny prostorovy zvuk. Pokud sluchatka, tak nejaka drazsi co jsou skutecne aspon 5.1.
Windows 7 zde:
http://aukro.cz/windows-7-professional- ... 62863.html
Windows 7 zde:
http://aukro.cz/windows-7-professional- ... 62863.html
Já právě reproduktory mám a chci si koupit sluchátka, abych nerušil všechny kolem sebe...
V tom pripade to chce bud kvalitni stereo sluchatka nebo 5.1 sluchatka, kde je skutecne tech 6 reproduktoru.
Ja kdysi kupoval sluchatka co stala 4800 Kc, pripojuji se na opticky vystup, maji vestaveny DolbyDigital a DTS dekoder a ano, ten zvuk prostorovy je, ale reproduktory jsou podstatne lepsi.
Vsechna tahle lacina 7.1 sluchatka jsou pouze stereo a surround, takze ten prostorovy zvuk se pouze emuluje. A podle toho to take hraje, p[odle me kvalitni ciste stereo sluchatka jsou lepsi.
Ja kdysi kupoval sluchatka co stala 4800 Kc, pripojuji se na opticky vystup, maji vestaveny DolbyDigital a DTS dekoder a ano, ten zvuk prostorovy je, ale reproduktory jsou podstatne lepsi.
Vsechna tahle lacina 7.1 sluchatka jsou pouze stereo a surround, takze ten prostorovy zvuk se pouze emuluje. A podle toho to take hraje, p[odle me kvalitni ciste stereo sluchatka jsou lepsi.
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jake je primarni vyuziti? Pokud hry, tak jake?
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Hry: GTA V, Fifa 16, občasné poslouchání hudby
Nebo doporučili byste mi nějaké lepší sluchátka ve stejné cenové kategorii?
Dodatečně přidáno po 1 hodině 47 minutách 23 vteřinách:
Nebo doporučili byste mi nějaké lepší sluchátka ve stejné cenové kategorii?
Dodatečně přidáno po 1 hodině 47 minutách 23 vteřinách:
sqaro píše:Prosím jestli byste mi poradili, jaké sluchátka jsou lepší, hyperx cloud 2 nebo razer 7.1 chroma
Ještě bych se chtěl zeptat, odkud mám koupit levně Windows 7 popř. jestli byste mi dali odkaz.
Diky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2362
-