Dobrý den, takže mám problém který se týká mojeho laptopu který byl před několika dny v opravně protože jsem měl pokažený hard disk. Mechanik který to zpravoval dal vše do naprosto skvělého pořádku. Problém je ale v tom že tam musel dát Win.7 (původní byl Win. a po přeinstalaci na Win.10 jsem zjistil že mám vypnutou jednu grafickou kartu. Konkrétně Radeonku. Když jsem s ním poté mluvil tak jsem se dozvěděl že jí musel vypnout kvůli Win.7. Já teď momentálně moc nevím co dělat. Jako hráči by se mi celkem hodilo aby ta graficka karta šlapala jak má ale nic nefunguje. Rád bych chtěl poradit jak ven z téhle situace. Díky
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy." Diogénes ze Sinopé ------------------------------------- „Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“ Jan Werich -------------------------------------- Snažím se psát bez chyb -------------------------
Pokud to chceš řešit zde, tak dodej informace v souladu s pravidly tohoto fóra. Nikdo nebude pátrat jinde na netu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku na stejnojmenném serveru.