Mám PC - sc.775
CPU - Quad Q9650 3Ghz
MB - Gigabyte X48T-DQ6 rev.02 - BIOS-F6
RAM - Kingstone PC3-10700(667Mhz) 2x2Gb Dualchannel
Zdroj - Chieftec 500W Smart series
Základní FSB mám na 333Mhz, ale jelikož mám desku i procesor na taktování stavěnou, tak provozuji FSB na 400Mhz a CPU při násobiči 9x mám na 3.6Ghz přičemž mám i zvýšené o malinko voltáže i bez navýšení voltů jede vše stabilně i výš můžu taktovat a vše jede stabilně, ale pro mě stačí FSB 400Mhz při nižších teplotách 50 /60 stupňů. Ale problém začal jednoho dne, kdy při hraní hry mi jakoby začal vypínat a zapínat obraz, když jsem shodil okno do windows, tak přestal obraz vypadávat vše se jevilo ok, ale jen do té doby než jsem zapnul prohlížeč, kde se mi obraz začal chvět až mi začal vypadávat opět obraz a když jsem vypnul prohlížeč, tak to opět přestalo. Tak jsem vrátil hodnoty v BIOS na default a vše bylo OK. Ale po delší době 2-3 měsíce se mi stalo, že mi to udělalo také na defaultních hodnotách, tak jsem všechny komponenty odpojil, přepastoval a zase to běželo normálně cca. půl roku, pak jsem opět zkusil dát overclock viz.výše hodnoty a vše jelo bez problémů skoro měsíc a po té mi to opět začalo dělat jen to chvění a vypadávaní obrazu ve hře nebo v prohlížeči, ale na ploše windows při zapnutí to nebliká ani po vypnutí hry nebo prohlížeče. Tak mi to opět nedalo a odpojil jsem dva ze tří disků a opět mi to běží bez chvění, ale nevím jak dlouho

Jediný zdroj a MB jsem vylučovací metodou nevyzkoušel, jinak CPU,RAM i grafika byli vyměněny a problém se objevil znovu. Nejsem si jist , jestli to může způsobit ZDROJ nebo MB
Prosím o jakoukoliv radu, v čem by mohl být problém!!