Málo místa na disku v notebooku
Málo místa na disku v notebooku
Ahoj, noťas mi hlásí, že mám málo místa na disku G. Když kliknu na bublinu, co by mi měla poradit, jak uvolnit místo, tak mi vyběhne tabulka, že vymazáním koše uvolním 0 bajtů. Jinak disk C je také plný. V noťasu nic nemám. Přebytečné věci jsem smazala, koš vysypala a pc restartovala. Místo se žádné neuvolnilo. Čím to může být? Díky
-
- Pohlaví:
Re: Málo místa na disku v notebooku
Dej sem screen ze správy disků.
Stáhni si disk scanner: http://www.steffengerlach.de/freeware/
Nemusí se instalovat, stačí někam rozbalit a spustit scanner.exe.
Dostaneš graf, který by mohl pomoci v identifikaci, kde je problém. (viz. obrázek)
Stáhni si disk scanner: http://www.steffengerlach.de/freeware/
Nemusí se instalovat, stačí někam rozbalit a spustit scanner.exe.
Dostaneš graf, který by mohl pomoci v identifikaci, kde je problém. (viz. obrázek)
-
- Pohlaví:
No a když najedeš myší na tu zelenou výseč, tak by se ti vpravo nahoře měl zobrazit adresář a počet souborů, které to místo obsazují.
no to se mi tam objeví(G/:32fcc5228d8f0df3b95e7f/mrt.exe - 0,128GBytes), ale jak z toho poznám, proč mám plný disk, když v PC nic nemám.
-
- Pohlaví:
Žádal jsem o screen ze správy disků.
A nedávej u tohoto programu všechny disky, ale udělej si sken pro každý disk zvlášť.
A nedávej u tohoto programu všechny disky, ale udělej si sken pro každý disk zvlášť.
aha, omlouvám se, myslela jsem, že chceš to, co jsem posílala :/ Takže pro blbý, protože já jsem na tohle blbá:v tom programu, co si mi poslal rozkliknu C a pošlu ti ten graf, co mi to ukáže??
-
- Pohlaví:
OK.
Především ten screen ze správy disků - Pravoklik na počítač / Spravovat / Správa disků
Dále přikládám upravený obrázek:
Při spuštění programu zvolíš disk (klikneš na C:)
Až doskenuje, najedeš kurorem myši na položky, které zabírají nejvíce místa - ve tvém případě jsou to ty zelené (hnědá bude asi windows). Jakmile najedeš kurzorem na zelené pole, tak se ti vlevo nahoře zobrazí co je to za složku, její velikost a kolik souborů obsahuje. (U mě v příkladu je kurzor myši na hnědém poli a vlevo nahoře mi program ukázal, že jde o adresář C:\Windows, jeho velikost a počet souborů.
Stačí to takhle?
Především ten screen ze správy disků - Pravoklik na počítač / Spravovat / Správa disků
Dále přikládám upravený obrázek:
Při spuštění programu zvolíš disk (klikneš na C:)
Až doskenuje, najedeš kurorem myši na položky, které zabírají nejvíce místa - ve tvém případě jsou to ty zelené (hnědá bude asi windows). Jakmile najedeš kurzorem na zelené pole, tak se ti vlevo nahoře zobrazí co je to za složku, její velikost a kolik souborů obsahuje. (U mě v příkladu je kurzor myši na hnědém poli a vlevo nahoře mi program ukázal, že jde o adresář C:\Windows, jeho velikost a počet souborů.
Stačí to takhle?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2946
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
-
- 3
- 1996
-
od Jirka88
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3234
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 8
- 3311
-
od sabrik