jaké ssd?
jaké ssd?
Po pročtení pár témat a recenzí mam vybrané dva disky.. kingstone hyperx savage 240gb a adata premier pro sp920 256gb.. pro kingstone hraje to, že to je kingstone.. a pro adata zase 16gb navíc a 5let záruka.. vzhledem k těmto faktům, bych měl volit adata, ale pořád značka adata je u mě velkej vykřičník.. taky jsem se v nějakym komentáři dočet, že někomu při zápisu píská, je to možné? Nebo máte ještě jinýho favorita v této cenové relaci?
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jaké ssd?
Mým favoritem je tento: https://www.alza.cz/crucial-mx200-250gb ... ?o=2#popis
Má vlastní čipy a i mé zkušenosti s ním jsou skvělé. Jsem majitelem verze 512 GB, každý den ho používám a nemohu si ho vynachválit. Já ještě neslyšel, že by někomu umřel.
Adata bych moc nebral, protože u nich často odchází sektory. Velmi často se tak dočítám v recenzích...
Má vlastní čipy a i mé zkušenosti s ním jsou skvělé. Jsem majitelem verze 512 GB, každý den ho používám a nemohu si ho vynachválit. Já ještě neslyšel, že by někomu umřel.

Adata bych moc nebral, protože u nich často odchází sektory. Velmi často se tak dočítám v recenzích...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jaké ssd?
HyperX Savage. V té ceně najdeš lepší těžko.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”