Zobrazení systémových složek v TotCommanderu
Zobrazení systémových složek v TotCommanderu
Nedaří se mi prohlížet některé systémové složky v Total Commanderu, např. složku C:\Windows\System32\winevt. Přitom tuto složku v průzkumníku vidím, v TotCommanderu mám zaškrtnutu volbu "Zobrazovat skryté a systémové soubory", mám práva administrátora, TotCommander spouštím jako správce. OS Win7 Home Premium 64bit. Kde je problém a jak ho odstranit ? Díky za radu.
-
- Pohlaví:
Re: Zobrazení systémových složek v TotCommanderu
Dej sem screeny, ať vidím, jak to vypadá.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
winetvt je soubor nebo složka, pokud soubor, jakou má příponu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Winevt je složka, má dvě podsložky Logs a TraceFormat.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkl jsem se na svůj PC a v TC mi to vše bez problému zobrazí, včetně obsahu pod složek. Mám též Win7 a TC. Ovšem oboje legální.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
To jsem si taky do včerejška myslel, TotCmd používám 20 let bez problémů. Win7 mám legální, TotCmd je neregistrovaný, ale z oficiálních zdrojů. Jsi si jistý, že ti zobrazí složku C:WindowsSystem32winevt ?
Dodatečně přidáno po 2 minutách 30 vteřinách:
Printscreeny z TotCmd a Exploreru.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 30 vteřinách:
Printscreeny z TotCmd a Exploreru.
-
- Pohlaví:
To je fakt divné.
Když do příkazové řádky totalcommanderu napíšeš "cd winevt" přepne tě do adresáře winevt?
Co si takhle stáhnout novou verzi totalcommanderu?
Když do příkazové řádky totalcommanderu napíšeš "cd winevt" přepne tě do adresáře winevt?
Co si takhle stáhnout novou verzi totalcommanderu?
Už začínám mít stopu, problém je asi ve spouštění 32bitové aplikace na 64bitovém systému, kdy systém přemapuje některé systémové složky, viz http://www.ghisler.ch/wiki/index.php/Some_Files_and_Folders_Shown_by_Windows_Explorer_Are_Not_Shown_by_Total_Commander!.
Jen nevím, jak to řešit, asi jedině při práci se systémovými složkami používat nějaký 64bitový Filemanager.
Pozn. příkaz "cd winevt" neudělá nic, zůstane aktivní složka System32.
Jen nevím, jak to řešit, asi jedině při práci se systémovými složkami používat nějaký 64bitový Filemanager.
Pozn. příkaz "cd winevt" neudělá nic, zůstane aktivní složka System32.
-
- Pohlaví:
Totalcommander existuje i v 64 bitové verzi.
Totcmd existuje, ale problém je s doplňky, ty jsou většinou 32bitové a nefungují v 64bitovém TC. Je možnost instalovat současně 32 a 64 bitový TC ?
-
- Pohlaví:
To sice netuším, ale na druhou stranu ti nic nebrání to vyzkoušet.
Chodit by to mohlo, zvlášť když ho nainstaluješ do jiné složky a zvolíš jiné uložení tcmd.ini.
Chodit by to mohlo, zvlášť když ho nainstaluješ do jiné složky a zvolíš jiné uložení tcmd.ini.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tvoje verze TC 7.56a soubor (a některé další) nezobrazí, verze TC 8.52a ano - vyzkoušeno.
ITCrowd: Tady http://www.ghisler.com/download.htm máš odpověď na Tvou poslední odpověď.
A nic jiného není třeba měnit.
ITCrowd: Tady http://www.ghisler.com/download.htm máš odpověď na Tvou poslední odpověď.
A nic jiného není třeba měnit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3584
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek