Batéria do Samsung Galaxy S4 mini Vyřešeno
Batéria do Samsung Galaxy S4 mini
Zdravím, chcel by som sa spýtať, že akú batériu by te mi do mobilu Samsung Galaxy S4 mini doporučili, teda okrem originálnej ktorá má 1900mAh, lebo tento mobil je nejak asi divne robený lebo on sa dokáže vybyť aj keď je v nečinnom stave, a to nehovorím o tom že surfuje človek len 10 min a už je horúci. Tak by som potreboval poradiť najakú väčšiu ako 1900mAh. Predom ďakujem. (Nebránim sa ani číne
takému ebayu)

Re: Batéria do Samsung Galaxy S4 mini
Problém bude nejspíše ve spojení Samsung + android. Zkus tovární nastavení, to by na půl roku mohlo pomoci 

IMHO dávat do telefonu neoriginální baterii je blbost. Za ten přidaný výkon si myslím že to nestojí za to, aby ti to vybouchlo v kapse nebo přestalo fungovat. Zakup novou originální baterii a budeš mít na pár let zase pokoj.. Tovární nastavení určitě na chvíli pomůže také. Nejlépe udělej obojí.
No to továrne nastavenie ako by pomohlo? Lebo akože ten mobil nie je preplnený aplikáciami, ani nič také.
@vincenzox - prepáč ale na luxus ako Iphone nemám bohužiaľ, a aj tak iphone je zbytočne predražený.
@vincenzox - prepáč ale na luxus ako Iphone nemám bohužiaľ, a aj tak iphone je zbytočne predražený.
Vycházím z mé negativní zkušenosti s Ace 2. Tam tovární nastavení pomohlo tak na měsíc, pak jsem čekal i minutu na to abych si mohl jen zavolat. Obyčejně mi vydrží mobil 5 let, ale Samsunga sem musel vyhodit po 2 letech.
Já osobně taky na Iphone nemám a do mobilu víc jak 5 tis. nedávám. Proto jsem před necelým rokem koupil Lumii 640. Není to dokonalý telefon, ale za tu cenu paráda. A hlavně už netrpí moje nervy na plynulosti systému
Tovární nastavení ti pěkně pročistí systém, protože Android se rychle zaneřádí.
Já osobně taky na Iphone nemám a do mobilu víc jak 5 tis. nedávám. Proto jsem před necelým rokem koupil Lumii 640. Není to dokonalý telefon, ale za tu cenu paráda. A hlavně už netrpí moje nervy na plynulosti systému

Tovární nastavení ti pěkně pročistí systém, protože Android se rychle zaneřádí.
Hmm... no po jednej skúsenosti nemôžeš povedať že samsung nie je dobrá značka, a ako vidím je to tvoja vina že si si vybral jeden s tých horších mobilov od samsungu, už tie nové ako Samsung Galaxy S5, S6, S7 to už je na úrovni Iphone. Síce stále je to android...
Pouzivas FB v mobilu? Jinak to ze se mobil v necinnosti vybije je uplne normalni.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
No hej, používam
Prečo? No a to že sa vybíja keď je v nečinnosti tak to je pekne divné, lebo tento mobil má mamka, ale ja mám Samsung Galaxy S6 a ten v poriadku nerobíš na nom a nevybíja sa, ale pri tomto mobile ho nabiješ v noci a ak ho nepoužívaš do večera tak máš ledva 30%.

Tak to dela ten fb.. hrozne zere baterku i vykon..
Jinak samsung je sam o sobe trash.
Jinak samsung je sam o sobe trash.

CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
Re: Batéria do Samsung Galaxy S4 mini Vyřešeno
Zkus se podívat do nastavení co ti žere nejvíce baterku. Už si nepamatuju jestli to měl android v nastavení nebo sem to zjišťoval přes nějakou apku 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2633
-
od salex36980
Zobrazit poslední příspěvek
31 pro 2024 12:50