bílá obrazovka
Re: bílá obrazovka
Díky
Ahoj takže já jsem to teda nainstalovala a asi 5 dní to šlo pak jsem jeden den spustila normálně to šlo a asi po 30 min možná mín to udělalo zase tak jsem to vypla a zapla a zase v pohodě druhy den asi po 15 min po zapnutí mi tam asi tak na 10 sekund problikla tmavá obrazovka s pruhy tak jsem pc zase restartovala a zase to šlo v poho tak já už nevím čím to může být prosím ještě s timhle mi poradte
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když to začne dělat tak se podívej do správce zařízení jestli u ovladače grafiky není nějaká chyba(kod chyby).Je možné,že pomalu odchází grafika.Dělá to při nějaké konkrétní činnosti nebo náhodně?
Dělá to náhodně ale když to udělalo a pak jsem nt restartovala a pak jsem se tam podívala a žádná chyba tam nebyla
Dodatečně přidáno po 2 minutách 29 vteřinách:
Potom jsem se někde dočetla že nějaké chyby můžou způsobovat zbytky starých ovladače sice jsem ten chybný ovladač který jsem tam měla předtím odinstalovala tím programem ale třeba tam mohli něco zůstat úplně po tom prvnim a tak ti může dělat problém...... Může to tím být způsobeno nebo je to blbost
Dodatečně přidáno po 2 minutách 29 vteřinách:
Potom jsem se někde dočetla že nějaké chyby můžou způsobovat zbytky starých ovladače sice jsem ten chybný ovladač který jsem tam měla předtím odinstalovala tím programem ale třeba tam mohli něco zůstat úplně po tom prvnim a tak ti může dělat problém...... Může to tím být způsobeno nebo je to blbost
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten program co jsem dal tak čistí dokonale.Co tam bylo původně za systém a od jaké doby to začalo dělat?Je prostě možné,že,když nemá přímo výrobce podporu pro win 10 tak může vykazovat chyby.
Předtím jsem měla win 7 a začalo to dělat od doby kdy jsem nainstalovala nové ovladače
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
verasuku píše:Předtím jsem měla win 7 a začalo to dělat od doby kdy jsem nainstalovala nové ovladače
Pokud jen po ovladačích tak doufám,že si pamatuješ jaké tam byly než jsi dala update.No a řádně přeinstalovat.Já ti tam nevidím tak nevím co vše s tím děláš.
Maximálně opět přeinstal a nejdřív vyzkoušej jen nechat ovladač od výrobce jestli to bude dělat.A,když budeš přeinstalovávat tak klidně pro sichr můžeš po odinstalu ovladače projít pc jestli tam nezůstaly nějaké zbytky starého.
To právě nevím jaké tam předtím byly já jsem někde četla že někdo odinstaloval ovladače pak restartoval PC a pak mu tam automaticky navrhla instalace původních ovladačů. Půjde to tak že tím programem odinstaluju ovladače pak restartuje nt a rám mi naběhne instalace těch původních nebo pak ještě jestli se mi nainstaluji ty ovladače když dám obnovit systém do bodu kdy to fungovalo správně kdy tam byly ty staré ovladače??
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Automaticky dá univerzál od systému.Originál máš na stránkách výrobce zařízení a je třeba nainstalovat celý.Nebo vyzkoušej-
Odinstaluj ovladač-dočisti-správce zařízení-grafika ovladač-aktualizovat ovladač a nech jestli najde na netu.Pokud ano tak ho nech nainstalovat a uvidíš jestli bude funkční.
Odinstaluj ovladač-dočisti-správce zařízení-grafika ovladač-aktualizovat ovladač a nech jestli najde na netu.Pokud ano tak ho nech nainstalovat a uvidíš jestli bude funkční.
Na stránkách výrobce zařízení to je Teda packard Bell z tama jsem instalovala to nepomohlo že stránek nvidia jsem instalivala jako první jedině z těch stránek stáhnou starší verzi ovladače ale to tam nikde nemůžu najít
Dodatečně přidáno po 4 minutách 48 vteřinách:
A takže mám odinstalovat ovladač a pak ho ve správci zařízení aktualizovat
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
verasuku píše:Na stránkách výrobce zařízení to je Teda packard Bell z tama jsem instalovala to nepomohlo že stránek nvidia jsem instalivala jako první jedině z těch stránek stáhnou starší verzi ovladače ale to tam nikde nemůžu najít
Vyzkoušej a uvidíš co to udělá a jestli bude funkční.
Ok tak já to vyzkouším a pak napíšu jak to funguje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1833
-
od kecalek