Problém s ovladači
Problém s ovladači
Zdravím, dnes jsem pomocí geforce experience nechal nainstalovat nové ovladače na geforce GTX 960. Začal problikávat monitor a pak modrá obrazovka s chybou "video tdr failure" musel jsem použít bod obnovy. Myslíte že jsou špatné ovladače nebo kde by mohla být chyba. Díky za rady
-
- Pohlaví:
Re: Problém s ovladači
Základní pravidlo IT: POkud to funguje, nehrab se v tom.
Zde byla chyba.
Ovladače mohou být špatné, i když tohle se moc často nestává. Spíše kolidují s nějakými jinými ovladači, nebo byly nekorektně nainstalovány, nebo kolidují s jiným HW.
Zde byla chyba.
Ovladače mohou být špatné, i když tohle se moc často nestává. Spíše kolidují s nějakými jinými ovladači, nebo byly nekorektně nainstalovány, nebo kolidují s jiným HW.
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Včera se mi stalo to samé, proklínal jsem Nvidii
Musíš si stáhnout nějaký program na odinstalování grafických ovladačů a spustit systém v nouzovém režimu. Pak jen ty ovladače odinstaluješ. PC se spustí se základními ovladači a ty pak jen stáhneš nejnovější ovladače z webu Nvidia a pojede to.

A víš přímo jakej program ? :)
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Display Driver Uninstaller Download version 15.7.4.1
Nevim co s tim ta Nvidia provedla, ale asi tri posledni ovladace se v prubehu instalace snazi znova nainstalovat monitory
Projevuje se to tak, ze musim mit zaply projektor pripojeny na Intel grafice, protoze ten Nvidia driver sunda oba dva monitory pripojene na HDMI a zacne instalovat nova zarizeni, takze stahuje ovladace z Windows Update. Teprve kdyz tohle dodela, tak se oba monitory zase zapnou.
Uzasne, takze driver 362 zase vraci dva roky starou chybu, kdy rozsireni obrazovky mezi Nvidii a Intelem sestreli ovladac Nvidie.
Projevuje se to tak, ze musim mit zaply projektor pripojeny na Intel grafice, protoze ten Nvidia driver sunda oba dva monitory pripojene na HDMI a zacne instalovat nova zarizeni, takze stahuje ovladace z Windows Update. Teprve kdyz tohle dodela, tak se oba monitory zase zapnou.
Uzasne, takze driver 362 zase vraci dva roky starou chybu, kdy rozsireni obrazovky mezi Nvidii a Intelem sestreli ovladac Nvidie.
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Možná ty problémy v poslední aktualizaci dělají knihovny Vulkanu, které se mi také nainstalovali :)
Nicméně, po odinstalaci ovladačů a nové instalaci funguje poslední verze, tedy alespoň mě.
Nicméně, po odinstalaci ovladačů a nové instalaci funguje poslední verze, tedy alespoň mě.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3651
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36