jak jsem psal, žádný nový hry na tom extra hrát v nejblížší době rozhodně neplánuju... snad jen toho Zaklínače 2, by mi stačilo aby šle krásně plynule, třeba i na úplný minimum... a pak výhledově ten Wasteland 2, ale ten nevím jak je náročnej, ale nějak tak jsem si myslel, že moc né... takže mi jde primárně o tyhle 2 hry plus pak že si na tom zopáknu třeba farCry 3, nebo ty starcrafty 2... ale nic novýho neplánuju.... tu už spíš počítám, že jakmile tenhle tak nějak doslouží, tak pak pořídím komplet novej.... proto se mi do tohodle nechce zbytečně moc vrážet...

ale jak píšu, prd tomu rozumím, takže pokud píšeš, že ty zlepšení na 730 nemělo moc smysl, tak to beru....
ale jak jsem psal, tu grafárnu "Gainward", na kterou mi tady dával odkaz Marfy, tu tam myslím nenarvu z velikostního hlediska do bedny.... tak když by to měla být nějaký ta 750i... tak třeba tahle by to být mohla....?
http://www.czc.cz/gigabyte-gtx750-ti-ul ... 57/produkt byla by kompatibilní s tou mojí základovkou a celou sestavou...? nebyla by zbytečně moc dobrá pro tu mojí sestavu...? dneska jsem někde něco brouzdal na netu a někde přečetl, že to chce aby ta celá sestava byla celkově výkonostně vyvážená... že třeba když je našláplá grafárna se slabším procesorem, tak je potom ta grafárna nevyužitá...