Dobrý den, před nedávnem jsem si instalovala windows 10, instalace proběhla v pořádku, nic se neseklo nebo nikde žádná tabulka s chybou, ale od té doby mi notebook nikdy nenaskočí na poprvé, prvně se vždycky restartoval tak jednou dvakrát, dneska jsem si k němu při zapnutí sedla a psala si čárky při každým restartu (nevím, jestli je to přímo restart, vždy mi naběhne packard bell obrazovka-nápis, pak by měli přijít normálně windowsy jak nabíhají, ale to se nestane, prostě se to vypne a nanovo obrazovka packard bell vypne a zas.. pořád do kola) no a napočítala jsem, že se to restartovalo 25x.
Kdysi se mi stalo něco podobného, tak jsem s tím letěla někam do serviru, a tam to jak na potvoru naběhlo hned, ale to mi dělalo asi jen den, nebo dva a bylo to tím, že asi se nestihly dodělat aktualizace či čo, teď nechávám notebook otevřený aby se stihly dodělat i ty aktualizace nebo cokliv i po tom co si myslím že je pc vypnutý, ale svítí ještě kontrolky. Takže nevím čím by to mohlo být. Jinak o tom dlouhém procesu restartování notebook pak naskočí a normálně funguje.
Předem děkuj za odpověď, doufám, že jste můj zamotanej a zmatenej text pochopily.
Hezký den
Notebook se při zapnutí do kola restartovává po dob naběhne
Re: Notebook se při zapnutí do kola restartovává po dob naběhne
Ahoj a vítej na PC-HELP !!
Zkus se nejprv podívat přes program CrystalDiskInfo na tvůj HDD . A vlož sem screen z obrazovky.
Pokud nebude problém v disku tak se vrať zpět k původnímu OS . A budeš v suchu.
Zkus se nejprv podívat přes program CrystalDiskInfo na tvůj HDD . A vlož sem screen z obrazovky.
Pokud nebude problém v disku tak se vrať zpět k původnímu OS . A budeš v suchu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1845
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 14:29