Zdravím potřeboval bych radu pro začátečníka.
Mám win 7 oficiální,nainstalované na pc,jenže potřeboval bych reinstal,padají mi nějaké soubory a počítač při spuštění reaguje až po cca 25 minutách.
Po vložení cd do mechaniky,mi to nabídne jen instalaci do oddílu,ale já bych potřeboval reinstalaci a nevím jak s tím. chci si to zkusit doma sám,ale potřebuji kopnout do začátku děkuji.
Reinstal Win 7
Re: Reinstal Win 7
Nechápu, jaký je v tom rozdíl.. Máš tam něco takového?

jestli tam máš víc oddílů a chceš to sloučit tak klikni na příslušný oddíl a dej odstranit (tím se pochopitelně všechno smaže
), případně dej Formátovat a až tam budeš mít to co na obrázku (tedy Nepřidělené místo na jednotce 0) tak klikneš na Další

jestli tam máš víc oddílů a chceš to sloučit tak klikni na příslušný oddíl a dej odstranit (tím se pochopitelně všechno smaže

- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
si zaděláváš na pořádný peklo jako začátečníkalíík90 píše:já bych potřeboval reinstalaci a nevím jak s tím. chci si to zkusit doma sám,ale potřebuji kopnout do začátku děkuji.

proč nepustíš rovnou upgrade na windows 10?
na windows 7 nebudeš mít žádný ovladače a stahoval bys miliardu aktualizací (který je třeba někdy v 50% instalace přerušit a dát manuálně restart, jinak se to bude vracet zpátky)
=> https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /techbench
spustíš z prostředí windows 7 a v průvodci vybereš, že nechceš zachovávat nic
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Otazka znela jak reinstalovat Windows 7, ne jak nainstalovat Windows 10. Nevnucuj ty Windows 10 kazdemu, kdo potrebuje preinstalovat Windows 7 nebo 8.
Jako prvni bych overil zda neni vadny disk, protoze podle popisu muze byt pricinou podivneho chovani pocitace vadny disk. Az potom bych instaloval Windows 7 se zrusenim vsech oddilu, ktere jsou na disku (samozrejmne je nutne zalohovat i data ktera maji zustat zachovana).
Jako prvni bych overil zda neni vadny disk, protoze podle popisu muze byt pricinou podivneho chovani pocitace vadny disk. Az potom bych instaloval Windows 7 se zrusenim vsech oddilu, ktere jsou na disku (samozrejmne je nutne zalohovat i data ktera maji zustat zachovana).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3141
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”