Zdravím všechny Ajťáky na PC-Help. Mám takový dotaz, jelikož mi pomalu ale jistě odchazí PC tak bych potřeboval sestavit na CZC.CZ nějakej Herní ale přitom i Streamovací PC, Nějak do 10-12 tisíc.Abych na tom taky něco rozjel .... Streamuju už 2 roky, ale PC už s tím má pomalu ale jistě problém OBS rozjed. Předem Děkuji za odpovědi.
PS: Vím že 12 litrů je málo ale asi se na víc nezmůžu.. :/, Prosil bych i se Skříní, Monitor mám a OS také..
Sice si musíš připlatit, ale na ten stream se fakt s pentiem nechytáš: http://www.czc.cz/169982,130608,164557, ... 05970/kody (13 220 Kč) teoreticky by jsi to mohl vzít bez grafiky s i5kou a později dokoupit grafiku, popř. tam dát ze starého pc
OK, jo to by asi šlo, vím je to hodně málo , ale já se na 20 tisíc nezmůžu.. Jinak Díky KingGustavo: Ano, mechanika 100% Case, nejspíš taky, ale bude tam sedět MB?
Prosím, poradíte mi, jaký notebook do 10tis. zakoupit? Potřebuji aby běžel dobře internet a fungoval kancelářský balíček. Jaké značky jsou nejspolehlivější podle vás?
Poslední příspěvek
Urcite nic novyho, vem nejakej repas idealne nejaky vyssi tady lenova / toshiby. Na tvoje pouziti to staci a bude to fungovat.