Ahoj,
mám dotaz, teda spíš problém. Nedávno jsem si koupil headset HyperX Cloud a můj notebook má jenom ''geniální'' kombinováný jack. K balení ke sluchátkám jsem dostal i redukci, takže jsem to tam připojil obojí, zvuk funguje, ale zdá se mi, že mikrofon ne. Zdá se mi, že pořád používám ten hrozný z notebooku, protože jsem ho zkoušel přes audacity, taktéž mikrofon nemůžu najít v nastavení zvuku. Nějáké rady?
Kombinovaný jack- problémy.
-
- Pohlaví:
Re: Kombinovaný jack- problémy.
Těžko říct takhle z hlavy 
Jak vypadá ta redukce? Je to tohle? https://www.datart.cz/Kabel-audio-video ... 0wodhx4LTA

Jak vypadá ta redukce? Je to tohle? https://www.datart.cz/Kabel-audio-video ... 0wodhx4LTA
Připoj mikrofon a ověř si funkčnost mikrofonu v Ovládacích panelech → Zvuk → karta Záznam.
Mně se po připojení mikrofonu přes redukci změní název mikrofonu z Internal na External Microphone a už vím, že funguje. (po znovuotevření toho panelu)
Ale u tebe to tak nemusí být, takže třeba budeš muset sledovat ukazatel či ve vlastnostech mikrofonu dát Poslouchat zařízení.
Roidoc: Informace o konkrétním modelu ntb v tomhle případě snad ani není potřeba, protože ty combo audio jacky jsou vždy stejný.
Mně se po připojení mikrofonu přes redukci změní název mikrofonu z Internal na External Microphone a už vím, že funguje. (po znovuotevření toho panelu)
Ale u tebe to tak nemusí být, takže třeba budeš muset sledovat ukazatel či ve vlastnostech mikrofonu dát Poslouchat zařízení.
Roidoc: Informace o konkrétním modelu ntb v tomhle případě snad ani není potřeba, protože ty combo audio jacky jsou vždy stejný.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Já měl zato, že pokud tam má jenom jeden jack, tak nemusí být vždy i na mikrofon, tudíž pokud je tam znak sluchátek, tak mu nepomůže ani redukce pro mikrofon, ne?
-
- Pohlaví:
Zapojení 4 pinového jack 3,5 mm je standardizované.
Ostatně - nic mu nebrání redukci vyzkoušet.
Ostatně - nic mu nebrání redukci vyzkoušet.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 2108
-
od pidlo