Zdravím, skládám pro kámoše kompa, jde čistě o bednu asi i bez taktování(nemá s tím zkušenosti).
Můj nástřel je skylake i7, fury radeonka od sapphire, 16gb paměti, fractal bedna + plus zbytek komponentů.
Zde je seznam co jsem na hrubo vybral: http://www.czc.cz/f7hqnrneemg22be6s4i3dd5e0a/seznam
Mohl by mi někdo sem hodit nějaký vlastní nástřel? Nejsem si jistej jaký zdroj k té grafice a chladič k procáku.
Cena se může klidně vyhoupnout ještě víc, má na to až 50k připravených.
Předem děkuji za odpovědi, kdyžtak ještě mohu doplnit nějaké informace pokud bude potřeba
Herní PC - cca 40k bez OS a monitoru
Re: Herní PC - cca 40k bez OS a monitoru
Jestli chceš ušetřit tak si vezmi http://www.czc.cz/intel-xeon-e3-1231v3/153117/produkt
pak by jsi mohl ušetřit na zdroji a koupit ten samy ale 650W. (zdroj máš dobrý - top tier)
Pak máš MB pro OC ale procesor ne.
PS:Nepřečetl jsem že máš vyšší rozpočet. Pak by když tak nakoupil do Casu a na na procesor Noctua větráky.
pak by jsi mohl ušetřit na zdroji a koupit ten samy ale 650W. (zdroj máš dobrý - top tier)
Pak máš MB pro OC ale procesor ne.
PS:Nepřečetl jsem že máš vyšší rozpočet. Pak by když tak nakoupil do Casu a na na procesor Noctua větráky.
No, dalo by se hodně ušetřit na základní desce, procesoru a chladiči.
Case by stačila R4.
Case by stačila R4.
Takže když bych tam narval ten procák 6700k tak by to bylo komplet na přetaktování a v pohodě ? Klidně poraďte přímo komponenty které bych měl vyměnit. On moc taktovat nechce, ale pokud by to šlo nějak lehce tak zas proč ne... Nemá s tím moc velké zkušenosti
Jestlibchces investovat takovy penize, tak bych stavel na sc. 2011-3 a i7 5820k a vykon je zase uplne jinde..
ve hrách bude s i7 5820K výkon úplně stejný, ne-li menší, než třeba s přetaktovanou i5
Ted ano, za 3 roky to bude citelnej rozdil..
mariho: Kecy... Jak dlouho to je od i5-2500k a jakej je reálnej rozdíl ? Nepoznáš.
wolfajs: Hlučnost neřešíš? Nevadí že budeš sedět vedle startujícího letadla ?
wolfajs: Hlučnost neřešíš? Nevadí že budeš sedět vedle startujícího letadla ?
python.p píše:mariho: Kecy... Jak dlouho to je od i5-2500k a jakej je reálnej rozdíl ? Nepoznáš.
souhlasím . Já valím doteď na i5-2500k mam ji už snad přes 3 roky ne-li víc vychozenou na 4,3 GHz a jediný kde začínám drhnout je GK, ale tak s tím se dalo počítat, všechno jde časem do kytek a přijde něco novějšího aby vás to nasralo a vycuclo to dalších x desítek tisíc a vaše druhá polovička ne a ne pochopit, že radši budete sedět na koši a gamesit parády aspoň na 60 fps ve fullu než sedět na topovým gauči a muset čumět na ordinačku jak kdyby nás ty fest dojemný storky jak tam dostala nějaká blonc cabanem přes pusu v noci v parku ještě dojímaly :)))
MB: ASRock Z370 Taichi , GK : MSI Nvidia GTX1080Ti RAM:TridentZ G Skill 2x8GB 3600 MHz
CPU:Intel Core i7 8700K 4,7GHz + Corsair Hydro Series H115i PS:SEASONIC Focus GX 850W Gold
Case: Fractal Design Define S2 Blackout HDD:WD RED 3 Tb, Seagate 1 Tb + WD Blue 1TB M.2, Corsair MP510 M.2 480Gb,SAMSUNG EVO 500G
CPU:Intel Core i7 8700K 4,7GHz + Corsair Hydro Series H115i PS:SEASONIC Focus GX 850W Gold
Case: Fractal Design Define S2 Blackout HDD:WD RED 3 Tb, Seagate 1 Tb + WD Blue 1TB M.2, Corsair MP510 M.2 480Gb,SAMSUNG EVO 500G
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2384
-
od beestback
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 17:58