Nejde odinstalovat Nero

...

Moderátor: Mods_senior

rek61
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nejde odinstalovat Nero

Příspěvekod rek61 » 01 úno 2008 07:41

Nainstaloval jsem Nero8, ale teď nejde odinstalovat. Při pokusu odinstalování program vypíše hlášku "tato akce je platná pouze u produktů, které jsou momentálně nainstalovány" a ukončí se odinstalování.
Poraďte prosím co se s tím dá dělat.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2008 08:05

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

rek61
nováček
Stav:

Příspěvekod rek61 » 01 úno 2008 09:01

Jan Pašek píše:POdobný problém zde http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=113182#113182

Mám dotaz. ten progámek odstraní soubory tak jako uninstal.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2008 09:20

Unlocker ti pomůže vymazat ty soubory ktré normálně vindows vymazat omítá protože je používá jiný proces s unlockerem opatrně raději se 2* zeptat než jednou mazat a pak se divit neuváženým mazáním snadno položíš celý systém.
Jinak použil sem to co doporučil Blue Spirit dal hledání dal prohledat systémové a skryté klíč slovo nero. odstranil všechny nalezené zbytky. použil CCleaner a whise registri cleaner s tím že u Whise než sem dal mazat to co vybral a prošel sem ještě to co nedoporučují smazat kde sem si byl jistý dal sem smáznout též.
Pro jistotu sem pak ještě spustil Mwaw je sice hlavně proti virům ale pohrabe se i v klíčích. Nakonec sem defragmentoval disk restartoval PC a nainstaloval zpět nero 7. JInak pokud si můžeš naklonovat disk bylo by to s větším klidem. nebo pokud to po tobě nebude chtít vypnout obnovu systému udělej si alespoň bod obnovení.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

v_o_slim
nováček
Stav:

Re: Nejde odinstalovat Nero

Příspěvekod v_o_slim » 28 bře 2008 19:47

rek61 píše:Nainstaloval jsem Nero8, ale teď nejde odinstalovat. Při pokusu odinstalování program vypíše hlášku "tato akce je platná pouze u produktů, které jsou momentálně nainstalovány" a ukončí se odinstalování.
Poraďte prosím co se s tím dá dělat.

tu najdes riesenie http://forum.itzone.sk/topic_p43111.html#43111
je to ccleaner z http://www.ccleaner.com/

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Re: Nejde odinstalovat Nero

Příspěvekod richchie » 28 bře 2008 22:20

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze odinstalovat aktualizaci Win10
    od krysarr » 20 dub 2025 13:21 » v Windows 11, 10, 8...
    1
    1691
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    20 dub 2025 15:07

Zpět na “Vše ostatní (sw)”