Iphone 6 vs Iphone 6s Vyřešeno
Iphone 6 vs Iphone 6s
Zdravim, prvy krat idem do iphonu a zaujimalo by ma ci je nejaky viditelny rozdiel u iphone 6 a iphone 6s. V velkosti displeja nevidim rozdiel ale ma zaujima viacmenej rychlost systemu.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Iphone 6 vs Iphone 6s
U 6s bude hlavně lépe fungovat multitasking.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vzhledově úplně to samé, žádný rozdíl.
Iphone 6s, má jen lepší HW vzhledově to samé. Navíc 3D touch displej, a rozhodně lépe čte otisky prstů.
Pokud se rozhoduješ mezi těmito dvoumi, šel bych určitě do 6s, zase tak veliký cenový skok tam není.
Iphone 6s, má jen lepší HW vzhledově to samé. Navíc 3D touch displej, a rozhodně lépe čte otisky prstů.
Pokud se rozhoduješ mezi těmito dvoumi, šel bych určitě do 6s, zase tak veliký cenový skok tam není.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
Vždy když si čtu hardwarové parametry iPhonů, tak se ušklíbám a říkám: zastaralé slabé hardware za předražený peníz (ani optimalizace nedokáže zázraky). Opravdu si nechceš koupit pořádné hardware?
Poviem to takto, nie nepotrebujem lepsi hardware, ja len pouzivam facebook, skype, prehliadac a obcas nenarocne hry. Momentalne mam mobil 5,1" a zle sa mi to drzi a aj je to moc velke na mna. Takze aj kvoli tomu ze to ma 4,7".
X píše:Vždy když si čtu hardwarové parametry iPhonů, tak se ušklíbám a říkám: zastaralé slabé hardware za předražený peníz (ani optimalizace nedokáže zázraky). Opravdu si nechceš koupit pořádné hardware?
Proč tedy iPhony vedou v benchmarcích nad meganašlapanýma 8mi jádry (marketing pro blbce)? Proč to funguje celkově líp i za několik let? Proč je iPhone předražený, ale dražší Samsung ne? Omezeným lidem se to těžko vysvětluje, chápu, že potřebuješ 8 jader, co nejvíc ramky a největší display za co nejmíň, protože mobil za 25k jsou pro tebe roční úspory, ale věř, že ne pro každýho je 25k nějak moc peněz a že nepotřebuje rádoby nadupanej mobil na hry a youtube. Jinak každý rok kupuju ihned nejnovější iPhone, ale je mi to celkem jedno co mám za mobil, paradoxně mě to vyjde nejlevněji a rok používání iphonu mě stoji cca 2 tisíce oproti samsungu, který se v bazarech po chvíli prodává za půlku.
Jinak si vezmi 6, stačí ti to a v bazaru seženeš třeba vyreklamovaný kusy za 12k.
No bazár moc nemusím a aj tak ho musim si zobrať na splatky. A bazár by sa to nedalo. A ano viem splátky da neoplatí ale nemam kde zobrať taku čiastku.
Tel na splatky bych si nikfy nekoupil..
Tak si to nekupuj když na to nemáš a kup si něco normálního? Sice s tím ve škole nebudeš cool bohatej borec ale i tak.
"No bazár moc nemusím a aj tak ho musim si zobrať na splatky."
Je ti jasne ze jsi idealni zakaznik? Budu mit Iphone i kdyby na jidlo nezbylo a exekutori si ve dverich podavali ruce. Cinani treba prodavaji ledviny aby meli Iphone
Co je na tom ale mylne je predstava ze "musis". Nemusis, ale chces.
Co se tyce harware:
Iphone je proste Iphone a jakoakoliv konkurence se sebelepsim hardwarem proste neni Iphone.
O 6/6S se da rict jedine - proste funguje. Mame to jako firemni telefony, clovek o tom nevi, nikdo nechodi ze by mu porad neco nefungovalo (jako u Samsungu).
Konkurence ma skutecne lepsi hardware, ale pak to totalze zabije tim ze tam napcha Android. Kdyby tam byl hw jako v nejlevnejsich Lumiiich, tak u Androidu ceka uzivatel na odezvu tlacitek v sekundach.
Je ti jasne ze jsi idealni zakaznik? Budu mit Iphone i kdyby na jidlo nezbylo a exekutori si ve dverich podavali ruce. Cinani treba prodavaji ledviny aby meli Iphone

Co je na tom ale mylne je predstava ze "musis". Nemusis, ale chces.
Co se tyce harware:
Iphone je proste Iphone a jakoakoliv konkurence se sebelepsim hardwarem proste neni Iphone.
O 6/6S se da rict jedine - proste funguje. Mame to jako firemni telefony, clovek o tom nevi, nikdo nechodi ze by mu porad neco nefungovalo (jako u Samsungu).
Konkurence ma skutecne lepsi hardware, ale pak to totalze zabije tim ze tam napcha Android. Kdyby tam byl hw jako v nejlevnejsich Lumiiich, tak u Androidu ceka uzivatel na odezvu tlacitek v sekundach.
I Android skvěle funguje, ale člověka prostě musí bavit si s tím hrát. Ale to je prostě všude, i u TV, satu a počítačů ... já doma pořád "opravuji", když někdo někam špatně šáhne. Ať už jde o změnu rozlišení, přetočení na jinou družici (parabola s motorem), výběr jiné skupiny oblíbených kanálů (celkem máme na výběr ze 3 300 až 3 500 TV kanálů) nebo třeba zkrácení výdrže mobilu ze 4 - 5 dnů (4 100 mAh) na 2 dny - pošťoural jsem se v tom (Android) a nyní vydrží 7 dnů ...
Naposledy upravil(a) X dne 09 dub 2016 16:58, celkem upraveno 2 x.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Android je pro ty, to si chcou upravovat a přizpůsobovat prostředí podle svého, nejlépe i s ROOTem (ale to už musíš vědět co děláš a ještě je dobré vědět, že s tím ztrácíš záruku). iOS je prostě ořezaný systém, kde nic nejde, ale prostě běží dobře. No a jak každý jásá nad tím, jak je iOS krutopřísně dobře optimalizovaný, tak to mi pak vysvětlete, proč se pořád načítají znova aplikace v multitaskingu? Za tohle mě asi hodně lidí nebude mít rádo, ale to jak se říká, že iOS je pro ovce, tak na tom bude něco pravdy, ale ti co mají "ajFoun" si to nikdy nepřiznají.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3399
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
04 srp 2024 02:33
-
- 8
- 4583
-
od Søren
19 zář 2024 21:59
-
- 5
- 3107
-
od falco_dee
02 říj 2024 11:25
-
- 2
- 3905
-
od Søren
19 říj 2024 12:29
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1496
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”