Dobry den chci si stahnout nejake programy, ale chtel bych si zalohovat cely system kvuli virum abych mohl obnovit tam kde jsem to zalohoval, jak zalohovat?
2. Otazka, da se nejak ochrabit pc pred tim aby mi tam nikdo neinstaloval zadne programy nemenil heslo od windowsu, spravce pc a tak jak?
Diky za rady
Jak zalohovat cely system w10? Vyřešeno
Re: Jak zalohovat cely system w10?
K prvnímu dotazu, nejlépe vytvořit bitovou kopii systému někam jinam, než na systémový disk, ideálně na nějaké výměnné úložiště (Flashka, externí HDD, DVD...) z té kopie pak můžeš obnovit systém.
K druhé otázce, nejlépe mít svůj zaheslovaný administrátorský účet, ze kterého lze instalovat software, spravovat PC a ostatním uživatelům vytvořit jiný účet, nebo účty, které nebudou mít práva k instalaci softwaru.
K druhé otázce, nejlépe mít svůj zaheslovaný administrátorský účet, ze kterého lze instalovat software, spravovat PC a ostatním uživatelům vytvořit jiný účet, nebo účty, které nebudou mít práva k instalaci softwaru.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Máma mi totiz chce nainstalovat do pc program ktery mi bude vypinat pc v 8hodin nebo proste to nejak nastavit v spravci pc, nevim jak se branit, je mi 16let nevim proc mi to chce udelat pres den u pc nejsem a k veceru si zahraju do pulnoci par her s kamarady.
Tohle je na domluvě s rodiči, spíš, než obcházet nějaké zákazy je lepší se domluvit, rozumně argumentovat a vysvětlit, proč se ti zdá zákaz špatný. Protože co řekneš, až tě uvidí u PC sedět v deset i přes to, že ti řekla, že v osm bude vypnutý? Akorát jí ukážeš, že se k tomu nedokážeš postavit rozumě a PC ti zakáže úplně 

A jinak to obejit nejde?, nebudu se s ni domlouvat na nicem, kdybys videl jak je zla.
Cokoli, co ti poradím může tvoje máma jednoduše obejít, a to tak, že ti sebere napájecí kabely od PC a co budeš dělat dál?

To by so zkusila :), potrebuji vyresit jen tohle aby mi to tam nedala, kabelu mam dost.
Re: Jak zalohovat cely system w10? Vyřešeno
Jak jsem psal, jeden administrátorský účet a ostatní účty bez práva instalovat software.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 6026
-
od Peťa
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 08:52
-
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3297
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 2117
-
od peta501
19 dub 2025 01:11
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 5473
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-