prosím poteboval jsem poradit
mam grafickou kartu gtx 650ti boost a jsou na ní orig. dva větračky a při zapnuti pc se mi oba dva roztočí ale asi po 2 sekundách se mi jeden přetane točít
a nevím čím to je a potřeboval bych vědět jestly by to šlo nějak opravit
problem s větrákem u graf.karty
Re: problem s větrákem u graf.karty
Vítej na fóru PC-HELP!
Stáhni a nainstaluj si MSI Afterburner. U Fan speed odškrtni (odznač) Auto a nastav rychlost otáčení třeba na 50% a dej Apply.
Točí se ten druhý ventilátor teď? Pak znova označ Auto a dej Apply. Přestane se točit? A mimochodem, od kterého výrobce je ta grafika?
Stáhni a nainstaluj si MSI Afterburner. U Fan speed odškrtni (odznač) Auto a nastav rychlost otáčení třeba na 50% a dej Apply.
Točí se ten druhý ventilátor teď? Pak znova označ Auto a dej Apply. Přestane se točit? A mimochodem, od kterého výrobce je ta grafika?
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
moc děkuji za radu ale asi jsem to minule špatně popsal ten problém, já jsem psal že druhý větrák pří spuštění se na 2 sekundy roztočí a pak přestane ,asi je nějak poškozený ,vzpoměl jsem si že když jsem kartu čistil a daval pastu ,tak když jsem daval na graf.kartu nazpatek kryt s větrakama tak ten jeden větrak byl zaseklej o kabel.kabel jsem teda dal asi po dvou dnech na stranu ale větrák se už netočil,tak nevím jestli kvuly tomu nejde ,no asi určitě , že by se nějak zadřel? ted nevím jestli ten větrák nemam rozebrat a...... co tam muže být poškozený?
chtěl jsem se ještě zeptat jde sem ktomu přiložit fotka?
jinak grafika je od GAINWARD golden sample- dual fan
chtěl jsem se ještě zeptat jde sem ktomu přiložit fotka?
jinak grafika je od GAINWARD golden sample- dual fan
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
A při záteži se roztočí? Ono je dost možné, že ten větrák grafika v klidu když se uchladí bez něj vypíná.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
právě že se neroztočí ikdyž je v zatěži, akurád když zapnu pc tak jak nabíhá tak větrák se parkrát protočí a konec,koukal jsem tak oba dva větráky jsou propojený na jeden kabilek, takže ten větrák musí být rozbytej,minule jsem psal že asi po dvou dnech jsem si všiml že ten jeden ten větrák se netočí protože ho brzdí ten kebílek, tak jsem ho dal na stranu aby se mohl točit,jenomže už se netočil takže se musel poškodit tím že ten kabel ho držel a nemohl se točit ,ted nevím teda jestli ho rozeberu ,co tam muže být poškozený a jak bych to mohl opravit
Ano, je poškozený a neopravíš ho, musel bys ho vyměnit. Teď je tam vlastně úplně zbytečně, takže ho můžeš vyndat, pokud se ti ho povede vypojit.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2678
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
31 kvě 2025 19:19