Zdravím všechny. Už jsem zde tento problém jednou popisoval, ale asi ve špatné sekci a taky se pár věcí od té doby změnilo. Na mém pc proběhl upgrade viz. podpis. Předtím jsem měl i5 760 + msi p55-CD53 + 6gb ram, se stejnou gk. Ihned po nainstalování (nelegálních) win na nový disk, jsem zjistil, že jsem udělal chybu a to takovou, že jsem nainstaloval 32bit verzi os, proto přišel reinstal, samozřejmě vč. kompletního formátování. Po nainstalování 64bit verze nastaly jisté problémy a to ty, že například program teamspeak 3 šel spustit pouze v 32bit verzi. Tyto problémy jsem přisuzoval os, proto jsem zakoupil na aukru licenci na win 7, stáhl jsem ISO z odkazu, který mi zaslal prodejce spolu s kódem. Po nainstalovaní a následném upgrade na win 10, všechny stávající problémy zmizely, ale vyskytl se nový a zásadnější. Při hraní doty 2, ale pouze na vysoké detaily, se po nějaké době hra sekla a objevila se hláška, že nvidia kernel mod driver přestal fungovat. Po snížení detailů se tak neděje, v jiných hrách na plné detaily (blacklight retribution, warframe) ani v žádném benchmarku (heave unity, 3d mark...) taky ne. Když jsem googlil tenhle problém, našel jsem návod na fix pomocí dopsaní jednoduchého registru. Po dopsání se tato hláška přestala objevovat, ale začala se objevovat jiná a to ta, že programu dota2.exe byl odepřen přístup ke grafickému hw. Po snížení detailů se tak opět neděje. Zkoušel jsem v pc gtx 560 ti, s tou se problém neprojevil. Zkoušel jsem i gtx 660 v jiném pc, opět se problém neprojevil. Samozřejmě proběhlo několik reinstalací a nic nepomohlo. Omlouvám se za ten sloh a předem moc děkuji, že někdo bude tak laskav a prokouše se přes něj a pokusí se mi poradit.
PS: teploty všech komponent byly v naprostém normálu.
Gtx 660, nvidia kernel mod driver přestal fungovat.
Gtx 660, nvidia kernel mod driver přestal fungovat.
Intel core i5 4460/MSI B85-G43/Kingston HyperX 8GB DDR3/Gtx 660 2GB/Seagate 1TB/Seasonic SE 500w/Zalman z11
Re: Gtx 660, nvidia kernel mod driver přestal fungovat.
neměla teď Nvidie nějaký problém s ovladači? Mám W10 pro x64, NV GTX970 a poslední ovladač mi taky padal. Prostě jednou za čas hra lehla a objevila se hláška, že ovladač přestal pracovat a byl obnoven... musel jsem stáhnout o verzi starší driver se kterým to nedělalo a před několika dny vyšel nový a ten to už taky nedělá.. Kamarád má stejnou kartu a W10 home x64 a měl stejný problém, tak jestli to neni i tvůj případ..? 

Re: Gtx 660, nvidia kernel mod driver přestal fungovat.
Ovladače byly to první po čem jsem šel. Zkoušel jsem několik verzí, už jsem byl docela zoufalej, ale povedlo se mi najít, na zahraničním fóru, několik návodů jak to fixnout. Velice mě překvapilo kolik lidí a tím má problém... A pak že problémy s ovladači má hlavně AMD... Problém je, že každému funguje trochu něco jiného. Mě třeba (ještě to nemám úplně odzkoušené) pomohlo až nainstalovat verzi ovladačů z roku 2013, ale instaloval jsem pouze a jenom ovladač grafiky, žádné HD audio a ostatní bastl, prostě jen čistě ovladač. Zkusím to ještě s novější verzí a uvidíme jaký bude výsledek.
Zde je odkaz na 10ti stránkový topic o této problematice, třeba někomu pomůže. https://forums.geforce.com/default/topi ... d-issue/7/
Zde je odkaz na 10ti stránkový topic o této problematice, třeba někomu pomůže. https://forums.geforce.com/default/topi ... d-issue/7/
Intel core i5 4460/MSI B85-G43/Kingston HyperX 8GB DDR3/Gtx 660 2GB/Seagate 1TB/Seasonic SE 500w/Zalman z11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2559
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14
-
- 13
- 3933
-
od AirCrew
10 čer 2025 19:41
-
- 6
- 1946
-
od petr22
15 pro 2024 17:59
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8839
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
-
- 2
- 2359
-
od petr22