DVD nevypaluje filmy ale data jo. Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

XiXaolin
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

DVD nevypaluje filmy ale data jo.  Vyřešeno

Příspěvekod XiXaolin » 03 úno 2008 15:40

Čauvec lide mám problém. Před časem mi LG 4163B přestala vypalovat filmy. V dvd shrink mi to psalo že proces vypalování byl přerušen. Používal jsem Nero 7 i 8. Tak jsem si myslel že odešla smažka. Koupil jsem si Asus 2014L1T a po chvilce nastal stejný problém. Data mi to v pohodě vypálí ale dvd filmy mi to ani nezkopíruje. Zkusil jsem přeinstalovat Nero - nepomohlo. Dal jsem tam Ashampoo burning studio 7 a taky bez šance. Většinou se mi to zasekne v 90% vypalování a na DVD médiu je vidět špatná sekce na konci vypalované oblasti. Už nevím čím to může být. Prosím poraďte.
Naposledy upravil(a) XiXaolin dne 04 úno 2008 13:56, celkem upraveno 1 x.

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 03 úno 2008 15:59

Nero to předtím analyzuje, to Ti projde?Zadáváš vypálit DVD film, aby byl přehratelný na stolním? Nemáš film větší než je kapacita média?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 03 úno 2008 16:07

DVD Fab Platinum, na jaká média pálíš? LG vypalovačky jsou prostě laciné, ale nic moc. Asus mám DVD-ROMku (čtečka) a nedokáže občas ani správně načíst DVD-Video. Sám jsem koupil nyní Plextora a ten mi nabízí na DVD9 2,4x rychlostní dokonce i 8x rychlost, ale radši si to nelíznu :lol:

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 03 úno 2008 16:12

To X: já o tom Plextoru uvažuju , ale s light scribe asi není žádný, že?Nebo je lightcribe blbost?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 03 úno 2008 16:12

Podívej se, zda běží CD v DMA módu a ne v PIO.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

XiXaolin
nováček
Stav:

Příspěvekod XiXaolin » 03 úno 2008 16:15

Nero i Ashampoo to analizují v pořádku. A dával jsem vypalovat jak dvd film tak aby šel přehrát ve stolním přehrávači. Pálim úplně pořád stejně posledních 5 let. Až teď to přestalo fakčit. Používám Verbatim +-R. A film nemám větší než kapacita disku.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 03 úno 2008 16:27

jaro3: Ne, není, to bys musel Samsunga. A zas jsou pro kreslení dražší média, to když tak si udělám nálepku, ale nyní nemám tiskárnu.

XiXaolin: Když sis koupil tu vypalovačku Asus, odinstaloval jsi a znovu nainstaloval software? Pak se stává, že to zlobí. Nemáš v PC ochranu StarForce?
Naposledy upravil(a) X dne 03 úno 2008 16:29, celkem upraveno 1 x.

XiXaolin
nováček
Stav:

chybová hláška

Příspěvekod XiXaolin » 03 úno 2008 16:29

tady přihazuju chybovou hlášku co mi to vždycky vyhodí http://uloz.to/173100/nero0.jpg

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 03 úno 2008 16:35

Mám stejnou vypalovačku jako XiXaolin. Jede mi v PIO, HDD mám na SATAII.vypadá to možná na ty média.Zkus otestovat mechaniku v Neru i s vloženým médiem.
To X:Média jsou o něco dražší , nálepky taky nejsou optimální, ale spíš Plextor a lightscribe oželím.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 03 úno 2008 16:42

jaro3: Tak já mám na nálepky i speciální přístrojek, který tu nálepku přesně vycentruje.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 03 úno 2008 16:43

Jednou se mi taky stalo, že analýza proběhla O.K. ale vypalování ke konci zhaslo. Dal jsem film zpátky do Vegas a sledoval ,zda není někde díra(okna), pak jsem to opravil a v pohodě.Měl bys zkontrovat film, nebo Ti to dělají všechny filmy?

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 03 úno 2008 16:45

To X:Máš někde odkaz? Já to cpal do obalu a kolikrát jsem se netrefil, nebo to bylo krabatý.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Firemní data a bilocker
    od p3v4x » 12 lis 2024 19:00 » v Vše ostatní (hw)
    3
    3172
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 22:05
  • Jak permanentně smazat data z USB disku?
    od Patrik92 » 16 pro 2024 18:59 » v Vše ostatní (bezp)
    16
    5479
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    17 pro 2024 20:54

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”