pročisti pořádně registry, podívej se zda nemáš navoleno po spuštění moc programů, popřípadě jestli se nesnaží po startu PC najet nějaké zbytky SE 2007. stáhni si Startup Protector a mrkni se, co se snaží spouštět
ReCall - Odstraň ze svého podpisu odkaz na stránky. To patří do části "Web - tipy a vaše stránky". Děkuji! Pic
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Pokud máš tu poslední verzi Spybota, tak ta najíždí dlouho, už se to tu řešilo. Když to odinstaluješ, tak nic nezkazíš, nainstalovat to můžeš vždycky. Mohlo by to být tím, spíš jo než ne!
Nebo jen zakaž spouštění po startu!
Zdravím potřeboval bych poradit , mám už složené nové PC a po zapnutí se pomalu načítá win 11 pro (předchozí win 10 pro 12sec ) . ? Mám vše vyplé "po startu" co by mohlo brzdit start i nastavení napájení . Napadá někoho co by mi pomohlo ?...
Poslední příspěvek
Dal jsem požadavek Alze ať vše aktualizují , jestli to udělali je otázka
ALZA
"Ventilátory budou osazeny dokoupenými . Firmware SSD nechám updatovat.
Před testy se aktualizují ovladače a nastavuje se maximální stabilní frekvence RAM"
mám cca 2 roky starý telefon Samsung Galaxy M52, kde se mi nedávno vyskytl problém s nabíjením. Mám originální Samsung nabíječku i kabel. Nabjící se mi telefon hrozně pomalu ze sítě, z powerbanky se dokonce baterie vybíjí, i když je...
Poslední příspěvek
Tak jsem udělal diagnostiku akumulátoru pres aplikaci Samsung Members a zde je vysledek. Screenshot_20241124_143601_Samsung Members.jpg