Zdravím,
plánujem kúpu nových slúchadiel zhruba za 30-40€ (800-1100KČ). Účel je aj na doma k PC, ale aj na von (cesta do školy).
Dlho som používal Koss Porta Pro (ktoré zvažujem, že si kúpim znova, ale veľmi veľa krát sa mi pokazil jack, inak sa mi po zvukovej stránke páčili) a potom AKG K518. Obidve mi celkom vyhovovali, tie Kossy asi viac. Chcem sa spýtať, čo by ste odporučili Vy, a že či môžem za túto cenu očakávať nejaký kvalitnejší kábel, alebo sú všetky také "nič moc" ?
Ďakujem.
Slúchadlá 30-40€ Vyřešeno
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Slúchadlá 30-40€
Záleží, jakou preferuješ konstrukci. Otevřená, uzavřená, ... Dobré jsou Sennheiser PX 100 II, ale u těchto budeš o okolí vedět.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
No tak Koss Porta Pro som mal osobne raz, a neviem ako vôbec môžu byť dobré, potom som si kúpil superluxy, ktoré boli o polovicu lacnejšie, a je aj na nich dobré že sú uzavrené, pri tých kossoch proste sa nedá poriadne počúvať bez okolitého zvuku, a po 1 hodine človeka mega veľa boleli uši. Takže čo sa týka ale k téme, tak uzavreté ako také Superluxy napríklad určite asi nechce
hádam nebude chodiť ako debil do školy s veľkými slúchatkami
A tie čo písal Michael850 by nemuseli byť zlé 

- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
No Superluxy by byly jistě lepší, ale venku by s tím vypadal jak pilot
...

Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
AudioTechnica M20X (nebo M30X ve slevě). Skvělý zvuk a kvalitní konstrukce.
Diky za tipy, pozriem na to doma. Inak chodil som s tymi AKG-ckami a vacsie by som uz asi nechcel. Pocutie okolia mi az tak nevadi.
Dodatečně přidáno po 9 hodinách 21 minutách 38 vteřinách:
Na tie Sennheisery PX 100 II som aj pozeral, ale pravdupovediac ma až tak nezaujali a podľa recenzií majú (vraj) zvuk porovnateľný s Kossmi, aspoň čo som čítal.
SammerLP, ďakujem za tip, dosť ma zaujali. Ktoré máš ty ? Napríklad Superlux HD-661 sa mi celkom páčia. Ale viac je ich cenovo fajn, tak by som sa spýtal, ktoré radíš Ty/Vy ? Ďakujem :)
Dodatečně přidáno po 9 hodinách 21 minutách 38 vteřinách:
Na tie Sennheisery PX 100 II som aj pozeral, ale pravdupovediac ma až tak nezaujali a podľa recenzií majú (vraj) zvuk porovnateľný s Kossmi, aspoň čo som čítal.
SammerLP, ďakujem za tip, dosť ma zaujali. Ktoré máš ty ? Napríklad Superlux HD-661 sa mi celkom páčia. Ale viac je ich cenovo fajn, tak by som sa spýtal, ktoré radíš Ty/Vy ? Ďakujem :)
Sorry, že píšem trošku neskôr hádam ešte to je aktuálne, tak ja mám http://sluchadla.heureka.sk/superlux-hd-662/ tieto, ale asi skôr zober tie HD-661 tie sú menšie, tieto moje akože sú dosť veľké, na doma sú dobré ale inak chodiť v nich vonku to by bolo blbé a hlavne majú dosť dlhý kábel. Ale si myslím, že HD-661 budú tiež dobré, superlux má dobrú kvalitu.
Používám Koss Porta Pro na venek a Superlux HD681B na doma. Kossy na venek jsou super, jsou velmi pohodlné, zvuk je slušný a hlavně jdou krásně složit. Superluxy jsou levnějí, znějí lépe, ale jak psal Michael850, na venek nepoužitelné.
Zkus AKG K 430, mají dle recenzí zvuk podobný Kossům, mají ale méně basů a detailnější výšky.
Zkus AKG K 430, mají dle recenzí zvuk podobný Kossům, mají ale méně basů a detailnější výšky.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”