Oblivion / Gothic III (VYŘEŠENO) Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

ymorduur
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Oblivion / Gothic III (VYŘEŠENO)  Vyřešeno

Příspěvekod ymorduur » 03 črc 2007 14:35

Caute, koupil jsem ji Oblivion a jsem mile i nemile prekvapen.

1) Hru mam nastavenou na nejlepsi detaily a rozliseni 1280x960. Grafika je naprosto uzasna. Hra vypada opravdu paradne.
2) Ale kdyz na me napriklad zautoci 2 nepratele hra se zacne skarede sekat a ja se ptam proc sakra? Vzdyt mam nabusene PC. Nebo i to co mam je nedostacujici? Mate s tim nekdo zkusenosti?

Za kazdou radu budu vdecny.

No a kdyz uz jsem objednaval Oblivion vzal jsem rovnou i Gothic III. Ten jede dobre i pri soubojich a celkove bez sekani, ale zase tu mam problem ze napriklad lidem strasne zari hlavy i ruzne jine veci ve hre, zbrane atp. Da se toho nejak zbavit?

Diky za rady.
Naposledy upravil(a) ymorduur dne 04 úno 2008 12:57, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 03 črc 2007 15:25

Pokud máš Oblivion na full a HDR, je normální, že se ti třeba v exteriérech při soubojích seká, je to náročná hra, věř tomu. Pokud by ti to vrtalo hlavou, zkus povypínat efekty, uvidíš, co se stane.
Co se týče G3 - nevím, nehrál jsem. :wink:

ymorduur
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ymorduur » 03 črc 2007 21:57

Zjistil jsem ze to sekani u me vznika pri souboji POUZE SE ZVIRATY (krysa, vlk, krab atp.), ono bohate staci aby to zvire bylo nedaleko odeme a zacne se hra nehorazne sekat! Hledam vsude na netu, procitam fora ale zatim jsem zadnou pomoc nenasel. Narazil jsem ale uz i na par lidi kteri maji stejny problem s tim sekanim okolo zvirat. :cry:

ymorduur
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ymorduur » 04 úno 2008 12:56

sekani u Oblivionu zpusobovala zvukovka M-Audio a Gothic III je tak zbugovana hra ze nejake zareni je to nejmensi :twisted:

Zpět na “Hry”