zdravím ,včera som vymenil MB na notebooku asus F3M všetko prebehlo v poriadku no akonahle ho idem zapnuť načita len logo ASUS a hneď restart a to dookola samoreštartovanie do Biosu sa dostanem v pohode nastavim ho na predurčene hodnoty a potom to iste podotikam že HDD ramky ostali povodne poradte mi čo s tym ďakujem za veškeru pomoc
Dodatečně přidáno po 1 minutě 6 vteřinách:
zdravím ,včera som vymenil MB na notebooku asus F3M všetko prebehlo v poriadku no akonahle ho idem zapnuť načita len logo ASUS a hneď restart a to dookola samoreštartovanie do Biosu sa dostanem v pohode nastavim ho na predurčene hodnoty a potom to iste podotikam že HDD ramky ostali povodne poradte mi čo s tym ďakujem za veškeru pomoc
vymena matičnej dosky
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: vymena matičnej dosky
1. Vidí BIOS tvůj HDD ?
2. Máš nastavený HDD v bootovací prioritě jako první ?
2. Můžeš nabootovat na USB/CD ?
2. Máš nastavený HDD v bootovací prioritě jako první ?
2. Můžeš nabootovat na USB/CD ?
-
serif12345
- nováček
Re: vymena matičnej dosky
Tak nakoniec sa mi podaril reinstall a win pekne nabehol no problem zase a novy je v tom že reinstal som spravil origo cd win.xp no ked chcem spravit reinstal z usb alebo cd (nie original) tak mi nenačita ani z usb ani z neorigo cd dostanem sa na logo a hneď pride restart a to dookola viete mi prosim poradiť čo to môže byť podotykam že na inom notebooku instal z usb a neorigo cd nabehne v pohode nechapem dakujem vopred za každu pomoc
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 3936 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od viktorsavo
-
- 10 Odpovědi