Jak vytáhnout z disku data
Jak vytáhnout z disku data
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak vytáhnout z disku hesla a seznam nainstalovaného SW. Mám tu disk, kterýmu se nenačte Windows. Na disku mám data o které bych nechtěl přijít. Lze to nějak z toho disku dostat? Zkusil jsem disk připojit klasicky přes SATU ale nevidím ho ani v disk manažerovi.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak vytáhnout z disku data
Kdyz neni v PC videt, tak jak z nej chces obnovovat?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Nwm ptám se.. Disk je dle mě tuhej. Tak či existuje nějaká domácí procedůra, jak z něj něco dostat 

Zaklad je zda ho vidi bios, nasledne spravce zarizeni a pak disk manazer. Pokud o nem netusi jen disk manazer, tak se da prubnout jine soft, pripadne neco spesl na obnovu dat. Softum na obnovu dat nevadi ze jsi udelal rychle format, .... a ta data vytahne. Nic z toho neresi vylozene hardware zavady, na to je potreba disk otevrit a v bezprasnem prostredi plotny hodit do neceho jineho, ale tohle delaj firmy za prachy. Ja naposled pouzil ontrack data recovery profesional, ale zadara neni a uz ho asi ani nevedu. V tomhle ti snad poradi nekdo jine.
Pokud je napr odpalena deska na hdd, tak se da podivat na ebay, zda tam nemaj desku k konkretnimu modelu, revizi a firmware, musi sedet vse, jinak to nema cenu.
Je to vsechno o tom jak moc ta data chces a kolik jich je.
Pokud je napr odpalena deska na hdd, tak se da podivat na ebay, zda tam nemaj desku k konkretnimu modelu, revizi a firmware, musi sedet vse, jinak to nema cenu.
Je to vsechno o tom jak moc ta data chces a kolik jich je.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
Jaky disk? Treba nektere Seagate disky maji chybu firmware, ktera tohle zpusobuje a je snadno spravitelna.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4983
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 20:54
-
- 3
- 2826
-
od petr22
12 lis 2024 22:05
-
- 8
- 3331
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3237
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 2004
-
od Jirka88